ja jeszcze kupiłem po 3599
Pewnie sklep zauważył duży popyt na ten tv ...i cena poszła do góry ,( do kupna po ~3600 pln cenie jeszcze daleko ..towaru jeszcze nie mają w magazynach ..i podejrzewam że anulują takie zamówienie po niższej cenie ),zresztą sugerowana cena przez Panasonic PL oscyluje w granicach 4,5 k .ja jeszcze kupiłem po 3599
Pewnie sklep zauważył duży popyt na ten tv ...i cena poszła do góry ,( do kupna po ~3600 pln cenie jeszcze daleko ..towaru jeszcze nie mają w magazynach ..i podejrzewam że anulują takie zamówienie po niższej cenie ),zresztą sugerowana cena przez Panasonic PL oscyluje w granicach 4,5 k .
Różnice w cenach sugerowanych i sklepowych, a szczególnie internetowych, mogą być duże. W przypadku TX-P42V10E wg. Ceneo ceny były niższe nawet o ok. 1700PLN, w przypadku G10 o ok. 1500PLN! (pisałem o tym w wątku "PDP Panasonic na 2010 rok."). Oczywiście nie mam na myśli początkowego okresu po wprowadzeniu nowych modeli na rynek.Pewnie sklep zauważył duży popyt na ten tv ...i cena poszła do góry ,( do kupna po ~3600 pln cenie jeszcze daleko ..towaru jeszcze nie mają w magazynach ..i podejrzewam że anulują takie zamówienie po niższej cenie ),zresztą sugerowana cena przez Panasonic PL oscyluje w granicach 4,5 k .
Przeciez dostał bardzo dobre oceny
Czego sie czepiasz ??
Pewnie ze Kuro jest lepsze ale w jakiej cenie? 20 000 zł ?
Pewnie ze model V20 lub VT20 bedzie jeszcze lepszy, tylko nie bedzie kosztowal 4000 zł ale pewnie około 6-7 tys
Wazne ze jest spora poprawa do modelu G10 ( G15 ) a nawet do V10
Ps. Dobrze doczytałem ze ma znowu wnetylatory ?? ( G10, G15 i chyba V10 ) nie miały
Czernia do pierwszych modeli kuraka 8G generations G20 dorównał nawet nieco przewyszył KURO G20 0,04cd,m KURO8G 0,05 :niewiem:Testem jestem rozczarowany. Dla tego, że tą witrynę i testy sprzętu uważam za wiarygodne.
Spodziewałem się w końcu pogromcy kuro Mam małe wymagania i wystarczyło by żeby kontrastem zbliżył się do pierwszej kury . Czekam na serię V.
Co do cen, to bądźmy jednak optymistami. Pisałem już kiedyś o cenach podpatrzonych na stronach hiszpańskich (Plasma 42 pulgadas txp 42 v 20 Plasma Panasonic 42" TXP42V20 TX-P42V20 , Plasma 42 pulgadas TX P42G20 Plasma Panasonic 42" TXP42G20 TX-P42G20 ). Na razie ceny G20 w polskich sklepach internetowych (najtańsze oferty) oscylują wokół podanej na cytowanych stronach ceny - 999 EUR (G20 jest w takiej samej cenie na oficjalnej stronie Panasonic.es), czyli można założyć, że i z modelem V20 będzie podobnie. Model V20 widnieje tam za 1299 EUR, czyli wychodzi licząc na okrągło, jakieś 5200 PLN, a to już nie jest 6-7 tys., sporo, ale jednak różnica znacząca . Poza tym te ceny mogą jeszcze spaść kiedy modele już na dobre zagoszczą na rynku....
Pewnie ze model V20 lub VT20 bedzie jeszcze lepszy, tylko nie bedzie kosztowal 4000 zł ale pewnie około 6-7 tys)