Dobre pytanie. Słyszałem, że w Sony i Samsung jest. Kiedy będzie u nas?o tvnplayerze cos wiedzą?
No i to jest to na co czekałem...nie ma to jak dobre radio , dzięki za infoMoże kogoś zainteresuje fakt, że z G20 działa całkiem dobrze bezprzewodowa klawiatura Logitecha K400.
Z nowych rzeczy w Viera Connect najbardziej przypadło mi do gustu SHOUTcast Radio, a szczególnie możliwość dodawania własnych stacji po URL
może to wina dekodera sat że po podłączeniu do tv przez hdmi na wyjściu z tv po optyku niema ac3? jak oglądam filmy bezpośrednio z kart sd włożonej do tv to ac3 jest z optyka.
No i to jest to na co czekałem...nie ma to jak dobre radio , dzięki za info
jest funkcja wyłaczania panelu ekaranu wtedy tv zuzywa ok 40w
ustaw tryb obrazu na dynamiczny i wyłącz panel. Zobaczysz, że ekran całkowicie gaśnie. Głupie, że w innych trybach nie działa tak jak powinien tylko tak jak mówisz, wrzuca czarny kolor jako tło.
Może kogoś zainteresuje fakt, że z G20 działa całkiem dobrze bezprzewodowa klawiatura Logitecha K400.
Z nowych rzeczy w Viera Connect najbardziej przypadło mi do gustu SHOUTcast Radio, a szczególnie możliwość dodawania własnych stacji po URL