Witam mam pytanko dotyczące sd 900.W trybie automatycznym od początku jest włączona funkcja wyciszania szumu wiatru, nigdzie nie znalazłem funkcji włącz/wyłącz.Czy ktoś wie gdzie się ona znajduje
Ma tryb nocny, ale filmując po ciemku zapomnij o płynności obrazu, coś za coś, żeby filmować, trzeba mieć światło. Najlepiej zapomnij.Do tej pory miałem tryb nocny a wyczytałem tu że SD 900 nie ma - to wada??
Jednoznacznie i obiektywnie raczej się nie da, zależy co kto potrzebuje i ile to dla niego jest warte. Obejrzyj filmy dostępne w sieci z kamer, które Cie interesują, wyrobisz sobie pogląd.Da się tak po za tym jednoznacznie stwierdzić co jest lepsze a co gorsze?? i co warto kupić??
Ale za Sony czy za Panasem??
O to jest pytanie, na które ciągle nie znam odpowiedzi...
Ktoś może powiedzieć jakieś stanowcze za jednym lub drugim modelem??
Wiem że muszę tę decyzję podjąć sam...
Ale może choć jakieś zdanie, które przechyli szalę na jedną lub drugą stronę??
Podałeś marder zalety tych kamer - a jakie są wady?? Może jest coś o czym nie doczytałem a co dyskwalifikuje którąś z nich??
Albo jakaś zaleta, która spowoduje, że nie będę się dłużej zastanawiał tylko popędzę do sklepu i kupie?? Powinienem zrobić do najpóźniej do środy - później wakacje
Więc??
... i w czym problem - kup w jakimś większym (czyli pewniejszym) sklepie internetowym. Będzie taniej i z dostawą do domu. Często można dokupić też przedłużoną gwarancję, jest to w zasadzie ubezpieczenie bo realizowane przez sprzedawcę, a nie producenta. Sprawdź np. pixmania.pl.Tyle że ten Panas jest praktycznie w Szczecinie nie dostępny...
Tyle że ten Panas jest praktycznie w Szczecinie nie dostępny...
Tyle że ten Panas jest praktycznie w Szczecinie nie dostępny...