cygan napisał:Ok.połowy stycznia w MM totalna wyprzedaż, coś w stylu bez "vatu" a nawet lepiej. Ja tak kupiłem swoją plazmę. Tylko śledź wcześniej cenę wybranych tv, żeby nie nabili w jajo. Cena ma być niższa niz najniższa z neta - wtedy i tylko wtedy kupuj (skoro nastawiłeś się na super okazje). Mój przykład: net(najniższa z przesyłem) -ok.3000zł, promocja MM - 2400zł z hakiem. Tydzień wcześniej w MM za 3500zł był. Faktycznie nie dla idiotów...ale TYLKO w super promocjach!
Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forumSavatage napisał:No właśnie!!! Nie ma TH42PY80 na rynku. Tydzień temu z małym kawałkiem załatwiłem sprawę rat u Blackninja. Myślałem, że już zaraz będę miał TV a tu zonk. I nadal czekam. Telewizorka niet. Trzeba czekać. Niestety. Panas nawala jeżeli chodzi o dystrybucję .
soto74 napisał:hej,
jesli chodzi o wentylatory to w moim egzemplarzu delikatnie je słychac (tzn ja słysze bo zona nie ) ale tylko przy wyłączonym dźwięku. Nie jest to absorbujący dzwieki i naprawde trzeba sie wsłuchac.
jestem b. zadowolony z tego telewizora
mloo napisał:Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum
Kupiłem w zeszłym tygodniu PY80 w sklepie Magiczna Planeta. Realizacja zamówienia zajęła 3 dni. Z tego co widzę na stronie to mają jeszcze tv na magazynie. Najlepiej upewnić się telefonicznie. Cena wg mnie extra! Polecam!
lech64 napisał:Witam,
Panasonica 42PY80 kupilem tydzien temu. Ogolnie robi dobre wrazenie ale niestety zbyt czesto wystepuje green-ghosting. Sporadycznie tez widac efekt teczy. Poprzednio mialem plazme Samsunga 42C91H i przez 1,5 roku nie mialem problemow z zielonymi smugami ani teczami. (ciach)