witam
dagie napisał:
Gratuluję! Opisz wrażenia bo też jestem zainteresowany tym modelem
cóż wrazenia są wspaniałe - chociaż może nie jestem najlepszym testerem sprzętu - po kilku(nastu) latach na starym philipsie CRT i po miesiącu bez tv (sic) każdy telewizor by chyba wyglądał o niebo lepiej od poprzednika...
póki co obraz mam podpięty pod zwykłą antenę - wczorajszy mecz oglądałem z prawdziwą przyjemnością i nie chodzi o wynik
...
sam wygląd odbiornika tv (czytaj: design) - bardzo dobry, nawet ramka srebrna nie przeszkadza - a czarny pole z napisem "panasonic" podoba mi się obardziej od srebrnego w LM...
pilot - mógłby być ładniejszy i lepiej wykonany (sprawia wrażenie takiego z lat 90tych) - ale w sumie na pilota się nie patrzy tylko na tv
ważne dla mnie jest to że obwódka dookoła ekranu (czarna) jest matowa, rozważałem też samsunga, ale tam obwódki były błyszczące, odbijało się w nich światło...
dziś jeśli pozwoli czas - podepne komputer i sprawdzę jak działa jako monitor...
co do dzwięku - nie powala może ale w sumie nie spodziewałem się żeby miało być fantastycznie - dla mnie jako dzwięk z tv wystarczy (od czego kino domowe)
pozdrawiam