irroo napisał:To że na kanałach nadających sygnał HD jest ideał to norma w telewizorach lcd hd ready , mi chodzi o kanały z sygnałem SD.
Przykładowo: Puszczam film na AXN i jest tak ładny obraz, że żona mnie ostatnio pytała czy to jest w HD
irroo napisał:To że na kanałach nadających sygnał HD jest ideał to norma w telewizorach lcd hd ready , mi chodzi o kanały z sygnałem SD.
997marek napisał:Witam zamówiłem jeszcze nie dostałem potwierdzenia ale jak dzwoniłem
gostek mówił jakieś 7 dni miał sam oddzwonic co i jak ale na razie czekam napisałem dziś do nich maila
No raczej nie jest to normalne. U mnie na analogowej kablówce nie ma snieżenia i obraz jest lepszy niż był na crt( też mniejszym) Sprawdz czy nie masz gdzieś zwarcia na kablu lub wtyczce.Tompior napisał:Powiem tak, obraz idealny nie jest. Widac lekkie sniezenie (to nie jest jakas zamiec ). Siedzac 3m+ od TV mam gorsza jakos obrazu niz mialem na 19" crt. Czy to normalne jest to nie wiem.
A sprawdzałeś sklepy z allegro. Tam są chyba ceny dość rozsądne(wiadomo ze nie wszystkie) a telewizorki też nowe.997marek napisał:Rezygnacja z panasonica powód posredni brak gdziekolwiek po rozsądnej
cenie
Jestem zawiedziony "sklepem internetowym" Maximedia dla mnie to totalna
KICHA a nie sklep zero profesjonajizmu
Wybrałem PHILIPSA 32PFL7862D szybsza matryca od LX70 i w SD lepiej
napewno gorsze kąty (nie moźna mieć wszystkiego)
Tym razem wybrałem AGITO mam nadzieje że to lepszy sklep
a ztego co czytałem pare osób na tym forum tam zamawiało
mam nadzieje że będzie SPOXk:
997marek napisał:Wybrałem PHILIPSA 32PFL7862D szybsza matryca od LX70 i w SD lepiej