Chyba biorę tego Sony za 2500zł. A dlaczego sony a nie Panasonic? Bo Sony tylko teraz jest w takiej cenie. No i ma IPS na Direct z kontrastem powyżej 1000:1 co jest dużo jak na IPS. No i mogę oddać stacjonarnie, a cena 2000zł za Panasa jest ceną regularną. Nie ucieknie
No nie mogę sobie odmówić sprawdzenia tego. Owszem, niby nie ogarnia judder ze źródła 60Hz ale upłynniacz "podobno" sobie z tym radzi.
Widziałem dziś tego sony jak oddawałem samsunga. W sumie już wcześniej go widziałemBardzo ładnie świeci. Ciekawe jak ta cała czerń... ale wg cyferek i recenzji lepiej niż w nano od LG.
Ten sam model. X800h, gdzie h nie zawsze jest podane, ale w domyśle chodzi o tegoroczny model.
X800 seria, czyli min xh8096. To ten podlinkowany z neonet. Stoję przed nim i skalowanie mi się nie podoba i ruch
Nie wziąłem. Jakoś ruch mi się nie podobał z naziemnej. Widoczne było klatkowanie, ustawienia motion nie poradziłym. Obok stał q74t, sprawdziłem na nim i znacznie lepiej
Samsung gdyby nie kolory.
Nie podoba mi się klatkowanie w tv, sony ma potwoersony judder na filmach z dekodera.
obejrzę go sobie już w domu. Zamówiłem dziada.
Nie, kurier do domu. Muszę znajomka z busem angażować, bo mnie brakuje kilku cm w samochodzie. Tak to niech wnoszą na górę. Na razy wziąłem, to już grisziwe sprawy koszt usługi wniesienia. Szkoda tylko zniżki 40zl za przystąpienie do klubu, bo wniosek był błędnie wypełniony i anulowana babka z banku wniosek i składałem teraz nowe zamówienie.
media dopuszcza użytkowanie sprzętu zgodnie z przeznaczeniem przy zwrocie towaru zakupionego przez internet, to sobie sam powiesze jak co.
Przeanalizowałem trochę aspektów odnośnie tv i takie wnioski mnie naszły
Sony ma skopany system a i xh80 nie ogarnia materiału 24fps z chyba każdego źródła. Xh90 wiadomo. Xh85 jakoś zniknął ze sklepów.
Samsung ma q77t, który ma dla mnie fatalne kolory i charakterystykę obrazu.
Phiipsy, Tcl, xiaomi itp odpadają.
Zostaje hx580. Jeśli on się nie sprawdzi tzn zmiana TV jeszcze nie teraz.
Zobaczymy.
media dopuszcza użytkowanie sprzętu zgodnie z przeznaczeniem przy zwrocie towaru zakupionego przez internet, to sobie sam powiesze jak co.
Przeanalizowałem trochę aspektów odnośnie tv i takie wnioski mnie naszły
Sony ma skopany system a i xh80 nie ogarnia materiału 24fps z chyba każdego źródła. Xh90 wiadomo. Xh85 jakoś zniknął ze sklepów.
Samsung ma q77t, który ma dla mnie fatalne kolory i charakterystykę obrazu.
Phiipsy, Tcl, xiaomi itp odpadają.
Zostaje hx580. Jeśli on się nie sprawdzi tzn zmiana TV jeszcze nie teraz.
Zobaczymy.