Seba_Fan napisał:tak, odpowiednie sa programy do tego
A czy mozesz podac jakies nazwy takich programow lub linki??Pozdrawiam
Seba_Fan napisał:tak, odpowiednie sa programy do tego
meloman1 napisał:Seba_Fan czy sa takie programy dostepne na internecie czy trzeba jechac do servisu??Pozdrawiam
czesiukatana napisał:jak i czym najlepiej zrzucac filmy a hdd z tej kamery? w jakim formacie je przechowujecie?
Mam lapka z core 2 duo 1,8: w programie dołączonym do kamery HD Writer wszystko chodzi, natomiast Media Player Classic odtwarza filmy nakręcone w najniższej rozdzielczości, a przy filmach nakręconych w wyższych rozdzielczościach zwykle zacina się obraz, a dźwięk dalej się odtwarza. Ważne są też kodeki. Nie bawiłem się w ich szukanie, po prostu zainstalowałem k-lite i działa.seba_00 napisał:tak, ja tak robie i bez problemu mi chodza ale co wazne musisz miec dobrego kompa do odtwarzania bo mi wczesniej na amd 3700+ 2gb ram x1900xt nie chodzilem teraz mam 6000+X2 4gb ram i bez problemu.
Przepraszam kolegę że może nie na temat.Posiadam taka kamerkę i córka posiała pilota .Czy byłby kolega uprzejmy i podać jaki typ tego pilota bo w instrukcji nigdzie nie znalazłem i na forach też .Pozdrawiamkrzysztofradio napisał:Ja używam 16 GB pqi 6class. Co prawda mam SD5, więc tylko jakość HG, (czyli jakieś 13 Mb/s), ale jestem bardzo zadowolny (i z kamery i z karty ). Z tego co wiem, to masz najwyższą jakość HA czyli 17 lub 19 Mb/s, więc wybrałbym stanowczo kartę klasy 6. z tymi od Panasonica to jakaś cenowa masakra