I kupiłem panasonica fx780. Mam nadzieje ze się wcale nie rozczaruje bo to w sumie najwyższy model.
Ile cali wzięłaś bo właśnie ja na początku chciałem wziąć 75fx780 i jestem ciekaw opinii na jego temat.
I kupiłem panasonica fx780. Mam nadzieje ze się wcale nie rozczaruje bo to w sumie najwyższy model.
Wziąłem 55caliIle cali wzięłaś bo właśnie ja na początku chciałem wziąć 75fx780 i jestem ciekaw opinii na jego temat.
Czyli dokonałeś idealnego wyboru. Gdyby na start obraz nie wydawał się aż taki jak oczekujesz to pamiętaj że są ustawienia i wystarczy poświęcić kilkanaście minut by dopasować pod siebieNajważniejsze dla mnie to jakość wykonania i obrazu. Multimedia są na końcu. Byle by dzialal netflix i youtube.
Wziąłem 55cali
Czekamy na pierwsze wrażeniaDzisiaj dotarł do mnie 55FX780e. W weekend opiszę swoje wrażenia z jego użytkowania.
Nic się nie bój, odpalają, testuj i dawaj znać jak pierwsze wrażeniaDzisiaj dotarl mój :] czekam aż odtaje. Mam nadzieje ze z matryca będzie wszystko ok tyle sie naczytalem ze strach jest.
Dzisiaj dotarl mój :] czekam aż odtaje. Mam nadzieje ze z matryca będzie wszystko ok tyle sie naczytalem ze strach jest.
Każdy tv do 4 tys ma jakąś wadę. 780 nie ma dts, hbo go.Zalezy kto ma jakie priorytety i kupuje taki który mu bardziej pasuje. 780 to bardzo dobrze wykonany tv.Czyli słabo, podstawowej apki nie ma.
"Czerń poezja" ???