Philips to firma holenderska w którą zainwestowali Chińczycy i przejęli pakiet wiekszosciowy. Telewizory philips sa składane w Polsce nie w chinach jakościowo bardzo dobre. Czy to philips panasonic sony lg samsung to i tak wszędzie znajdzie się coś chińskiego. Np panasonic wiele lat robił swoje matryce których produkcja odbywała się w chinach a na ich plazmy nikt nie narzekał.przeczytaj ten krótki artykuł to Ci trochę wyjaśni sprawę. https://www-komputerswiat-pl.cdn.am...e-powstaja-telewizory-na-polski-rynek/6xq0x6e
Nie chodziło mi że chińczyk robi źle, kwestia jaki dostanie projekt i materiały. Wszędzie są ludzie co potrafią, kwestia możliwości. Możliwe , że w RTV mają prikaz aby wyprzedać panasa. Aczkolwiek ekran philipsa nie wyglądał najlepiej na tle innych. Nie wiem co to za model być może tani. Toshiba ma matryce tureckie, philips ma chińczyki - tak mi powiedział. OLED to matryca LG, a ten droższy lcd od philipsa nie wiem. Zresztą co to ma za znaczenie byle by był bezawaryjny i w miarę dobry.
Ostatnia edycja: