zbychu1977
New member
Czy zt60 ma wentylatory z tyłu?
W teście Vt60 jest wyraźnie pokazane, że one są. A w st60 i zt60 nie, czy to oznacza, że z tego rocznych modeli wentylatory ma tylko vt? A co z gt?
model ZT60 ma wentylatory
Czy zt60 ma wentylatory z tyłu?
W teście Vt60 jest wyraźnie pokazane, że one są. A w st60 i zt60 nie, czy to oznacza, że z tego rocznych modeli wentylatory ma tylko vt? A co z gt?
Kiki wiec tak tv ma wisiec w pokoju mam mega ciemno okno mam na wschod 3 m siedzie od swojego tv
tv bedzie tylko i wylacznie sluzyl mi do grania na konsoli , ogladania filmow w 3d ,seriali ,sportu i programow przyrodniczych![]()
Co mam zrobić, aby nacieszyć własne okoNa chwilę obecną moje leciwe KURO bije "na pysk" ZT60. Czy to jest kwestia kalibracji a może po prostu zmiany kliku ustawień ?
KALIBRACJA się kłania a i tak nie będzie tak świecił jak kuro, ABL limiter robi swoje czego kiedyś nie stosowali.Dlatego sam wybrałem 65VT60 wielkość robi tu różnicę.ZT ma taki filtr że aż strachWitam wszystkich
Po przeczytaniu wielu informacji o ZT60 postanowiłem zamienić swój leciwy TV Pioneer PDP-LX5090 na ten właśnie model. Chciałbym zaznaczyć, że obraz jest dla mnie najważniejszym elementem w kwestii oceny TV, dlatego tak bardzo chciałem zmienić mojego KURO na jeszcze doskonalszą czerń Panasonica. Im bliżej byłem momentu odpalenia ZT60 podczas jego montażu i instalacji tym bardziej zastanawiałem się co mnie spotka. Po włączeniu Panasonica szczena mi opadła, zmieniałem kabel HDMI z platformy nc+ z KURO na ZT60 i z powrotem i nie mogłem własnym oczom uwierzyć. Obraz w TZ60 to jakaś porażka, tak jak pisał kolega kilka postów powyżej, fabryczne profile to jakieś nieporozumienie. Praktycznie żaden nie nadaje się do użytkowania. Próbowałem pozmieniać ustawienia ale niestety moja wiedza w tej kwestii oraz mnogości opcji w ustawieniach TV jest chyba niewystarczająca. Dlatego proszę o pomoc. Co mam zrobić, aby nacieszyć własne oko
Na chwilę obecną moje leciwe KURO bije "na pysk" ZT60. Czy to jest kwestia kalibracji a może po prostu zmiany kliku ustawień ?