to 65vt60 to i tak dla ciebie za dobry !!Mam caly czas tv lg lh 3000 47 cali lcd. Czy jestem perfekcjonista -nie Tv dziennie napewno chodzi 8 godzinek
Te filmiki to trik Panasonica, bo ten KURO był wadliwy, pooglądaj jeśli znasz angielski filmy z fachowego porównania z NY- HDTV Shootout 2013 a prawda wyjdzie na jaw 2013 HDTV Shootout - 2013 Models vs. Pioneer KRP-500M - YouTubena tej stronie jest kilka filmików pokazujących różnice w działaniu Pioneer KRP-600A z Panasonic ZT60 Pioneer Kuro KRP600 vs Panasonic TX-P60ZT60 [video x5] - FullHD może warto byłoby wybrać i dorzucić kilka do testu ???
MM Gocław Warszawa 14999 zł ale z własnym transportem.W Media Markt stoi w promocji za 15900 zł. W takiej cenie do końca miesiąca.
Dzięki - bastek 888, to dobry pomysł.
[youtube]mxZRKy5s5No[/youtube]
Oba 65VT60 i ZT60 czerń mają IDENTYCZNĄ !!!!!! tylko ZT60 podobno lepiej wyświetla czerń przy sporym oświetleniu przez swój wyjątkowy filtr a po ciemku są jednakowe w tej kwestii. Nie sugeruj się testem kikiego bo on nie używa urządzeń pomiarowych a 50/55 cali VT mają gorszą czerń od 65 cali,tak jest i było w plazmach, dlatego w teście 50VT60 dał mu tylko 9 pkt za czerń, z 65 calami to całkiem inna "bajka".Poczytaj sobie te testy i szukaj poziomu ANSI w tabelach -Calibrated black level (black screen)Kiki obejrzalem filmik i nadal nic mi to nie mowi zt60 czy vt60 65 cali???
Poslucham sie ciebie zt60 i mega czern 60 cali czy czern tez extra ale vt60 65 cali:0 i miec troche gorsza czern a wieksza przekatna???
Ale ten zt60 bije wszystko
A teraz co bys wybral z twojego porownania sharp 60 le857 vs zt60???
Oczywiscie Nadal tylko jestem zainteresowany vt60 65 vs zt60![]()
jak będą zwlekać z oled-ami jeszcze ze 2 lata, to może coś się pojawi ale to mało prawdopodobne.moze mnie ktos oswiecic czy mozna sie spodziewac odpowiedników topowych plazm Panasa wykonanych w technologii 4K?