Witam.
To mój pierwszy post.Mam od 2010 42G20 i od grudnia 2013 55VT60. Krótko - obraz w obu rewelacja, kolory cudo, choć w VT60 czerń duuużo lepsza, myślę, że nawet Stevie Wonder zauważyłby różnicę .Ale... Miesiąc po kupnie VT wyjechałem na 3 m-ce za granicę, a po powrocie widoczne b. wyraźnie logo TVN24(żona oglądała) zwłaszcza cały duży pasek na dole. Kupiłem ten TV specjalnie do oglądania piłki nożnej, a wiecie jak wkurza gdy zamiast trawy widać pas info TVN(tfu)24! Oczywiście od razu zakaz włączania tego kanału i podobnych, ale widać to cały czas i boję się, że wypaliło się na stałe. Jakieś sugestie naprawy?
...Zrób szkolenie żonie bo szkoda by było tego VT
Pozdr
:hihi:
Od tego trzeba było zacząć.
"Szkolenie" żony, śmiechu warte. Nie ma to jak być niewolnikiem własnego sprzętu. Dziewczyna sobie chce pooglądać wiadomości i nie może, a teraz będzie miała "szkolenie". Do tego pewnie dochodzi kontrola, co ogląda i czy oby na pewno nie ma statycznych obrazów. Proponuje kupić drugi tv za 1k, postawić obok i dać żyć innym. Dajecie popalić![]()
Witam,
nie przesadzajmy, po 1 roku zero wypaleń, wszystko co było znikło.
Teraz to już na nic nie uważam jedynie nie używam trybu dynamicznego.
Chyba TV się dotarł
Pozdrawiam
Próbujemy jedynie pocieszyć kolegę.... Dajecie popalić![]()
A skąd pewność, że je zlikwidujesz?Witam. Co myslicie o tych aukcjach terga
Vt60 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , telewizory mozna wyrwac po dosc atrakcyjnych cenach i jeśli chodz itylko o powidoki ktore mozna zlikwidowac można dostac telewizor za bezcen.
Bo powidoki da sie zlikwidować.
Mocno się zastanów?...czy warto na przykład kupić tego VT60 za 1999- jest napisane ze wypalona matryca, na zdjęciach nic nie widac i nie wiem czy to tylko powidoki czy coś gorszego. Czy kupic sprawdzić i ewentualnie zwrócić w terminie 10 dni?