Pytanie jeszcze, da sie wylaczyc ta zielona lampke jak tv dziala? Wkurza w nocnym ogladaniu.
Można prosić po polsku?
Zwyczajnie, zastanawia mnie zachwyt nad czymś co jest sytuowane parę szczebli niżej niż 58Ax800.
Jeśli model z takiej półki jak AX800 odbiera dla mnie kiepsko i ma takie wady to być może ja jestem zbyt wymagający albo inni zbyt mało oczekują.
Jestem ciekawy czy opisywany tu model też ma takie przypadłości.
Zwyczajnie, zastanawia mnie zachwyt nad czymś co jest sytuowane parę szczebli niżej niż 58Ax800.
Jeśli model z takiej półki jak AX800 odbiera dla mnie kiepsko i ma takie wady to być może ja jestem zbyt wymagający albo inni zbyt mało oczekują.
Jestem ciekawy czy opisywany tu model też ma takie przypadłości.
Witam,
Byłem już zdecydowany na zakup 48as640 ale w MM podłączyłem do niego zewnętrzny dysk 1TB USB 3.0, żeby zobaczyć jak radzi sobie z odtwarzaniem filmów 1080p i okazało się, że w scenach statycznych jest OK natomiast tam gdzie pojawia się więcej szczegółów oraz jest więcej ruchu lub kamera się porusza obraz się przycina co 1-2s. Próbowałem na 2 różnych filmach. Nie nadaje się to do oglądania. Dla porównania ten sam materiał odtworzyłem na Sony KDL-48W605B i żadnych przycięć, wszystko płynnie. Na moim obecnym TV z przed 5 lat Samsung LE40B550 także bez problemów. Potem pomyślałem, że spróbuję film 720p i to samo. Czy któryś z szanownych forumowiczów spotkał się z takim problemem na as640 ?
Witam wszystkich.
Od wczoraj mam ten telewizor w wersji 40" i pojawił się problem z HDMI.
Do HDMI3 z boku telewizora podłączyłem Raspberry Pi, dekoder, XBOX 360 i działają. Natomiast przy podłączeniu do HDMI1 i HDMI2 z tyłu telewizora jest czarny ekran. Zmieniałem kable, próbowałem różnych kombinacji z podłączeniem i nic.
Czy ma ktoś z Was jakiś pomysł?