Ogladalem w Dublinie w Currysie podobny telewizorek tylko nazywal sie KDF-E50A12U lub samo 12 na koncu. Czytajac opinie tez jestem za, mam jeden problem, mianowicie mam go ogladac z 3m glownie z cyfry+. Wiec chyba sie nie zdecyduje kosztuje 1850e ze stolikiem, jest tez 42 za 1700e bez stolika - to jakas paranoja, sprzedawcy twardo sie upieraja ze zadnej obnizki nie zrobia i tyle. Wiec poszedlem do sony a tam te same telwizory po 50e droższe,to fakt mieli canal+ w HD i wygladalo cool, ale zebym nie chcial od niego odejsc to nie moge powiedziec, chyba ze to byla "przymiarka" do HD. Po dluzszych negocjacjach o jakas znizke panowie bezczelnie stwierdzili zebym poszedl kupic tam gdzie bylo taniej, po co u nich. I tak sie traktuje klienta w Irlandii. Pies ich drapal. Zapytalem innego sprzedawce o prezentacje, ale oczy wielkie zrobil - az mi sie glupio zrobilo. Hm kazal mi kupic a jak mi sie nie bedzie podobal przyniesc go spowrotem i powiedziec ze mi sie nie podoba. No i chyba bym tak zrobil gdyby nie to ze w tym pierwszym sklepie stal samsung cenowo podobny, ale nie w tym rzecz. Nazywa sie nie 3LCD tylko DLP - co to za roznica?? .
Tu ponowie pyt mr Q: ...............................
Samsung [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]SP46L6HX[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] ma obrazik tez fajny ma nawet PiP, zlacza te same, slyszalem ze pilot jest jakis z tandetnego plastiku. Czy ktos zetknal sie z takim modelem. Aha 5 lat gwarancji i ze stolikiem 1500e. Chyba ze te 46" tez bedzie za duze na te moje 3m dystansu to w koncu chyba sie skusze na 42"w KDFie.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]