830 ma jeszcze problemy z hdmi. Podobno poprawili temat w 840.
Miałem wymieniany układ HDMI. Nie działało drugie złącze wyjściowe HDMI. Na forach w USA też znalazłem 3 osoby które miały ten problem. 6 Tygodni bez amplitunera... Ostatnie moje onkyo. Poprzednio miałem 2 amplitunery Serii 6 i też były problemy z hdmi...jakie problemy możesz rozwinąć?
Miałem wymieniany układ HDMI. Nie działało drugie złącze wyjściowe HDMI. Na forach w USA też znalazłem 3 osoby które miały ten problem. 6 Tygodni bez amplitunera... Ostatnie moje onkyo. Poprzednio miałem 2 amplitunery Serii 6 i też były problemy z hdmi...
Miałem wymieniany układ HDMI. Nie działało drugie złącze wyjściowe HDMI. Na forach w USA też znalazłem 3 osoby które miały ten problem. 6 Tygodni bez amplitunera... Ostatnie moje onkyo. Poprzednio miałem 2 amplitunery Serii 6 i też były problemy z hdmi...
Kto napisał że masowo? Kolejna sprawa że nie każdy użytkownik tego onkyo ma rzutnik i telewizor.Aż 3?! Wow to rzeczywiście masowo padają
Tak 6 tygodni. Nie wiem od kiedy nie chodziło. Zauważylem dopiero kiedy kupiłem projektor.Aż 6 tygodni wymieniali moduł HDMI ??
na gwarancji miałeś?
co dokładnie się stało że siadło?
840 juz chyba nie kupisz, ja chyba ostatnią sztuke w Polsce kupiłem tydzien temu
Moja 840 wyzionęła ducha, dostałem informację z onkyo że sprzęt nie do naprawy i zwrócą pieniądze. Mam szybkie pytanie czy kupować znowu rz840 czy może Danona AX4500 który też ma bardzo dobre opinie. Czego brakuje Danonowi w porównaniu z Onkyo ?