pozwolę sobie na pewne dopowiedzenie: otóż w innym wątku zapytałem, co lepiej podłączyć do mojego sr7008: czy końcówkę mocy mm7025 czy wzmacniacz pm8005 (cena obu praktycznie ta sama, okolice 4k). Dostałem odpowiedź, że jeśli chodzi o poprawienie jakości TYLKO stereo to wzmacniacz, bo wtedy cd podpinamy POD WZMACNIACZ omijając amplituner i jego "degradujące" działanie, choć z drugiej strony wydaje mi się, że mój amplituner aż tak bardzo by nie zdegradował, bo jest raczej z tych porządniejszych, no ale niech będzie - jestem teraz na etapie zakupu pm8005, choć chciałem "polować" na pm7004, ale póki co na znanym portalu aukcyjnym nie ma i nie wiadomo, czy i kiedy będzie, poza tym co nowe, to nowe. Owszem, myślałem o wzmacniaczu innej marki, ale względy wizualne i podpasowanie do kompletu mówi swoje. Oczywiście jest jeszcze kwestia posiadania wejścia "main in", które to nie we wszystkich obecne jest. W międzyczasie stałem się też posiadaczem wzmacniacza primare i21 od kolegi, wyjeżdżającego na stałe za kałużę, prawie za darmo...i ten wzmacniacz (swoją drogą myślę, że lepszy od pm8005), nie ma wejścia na przedwzmacniacz i do sr7008 go nie podłączę, czego żałuję, choć niby jakoś można, ale nie wiem jak! i tyle w temacie, sory za rozwlekłość przemyśleń 
Ostatnia edycja: