Onkyo RZ900 vs RZ810 opinia

castel

Member
Witam kolegów.
Co sądzicie o takim zestawieniu ,który model byście polecili?
Proszę o poradę.
Podobne koszty zakupu.
Pozdrawiam.

castel

Member
1100 słuchałem odpada w kinie.
Modele ,które podałem mam do wyboru w podobnych pieniążkach dlatego pytam,nie interesuje mnie tegoroczny model 820.
Chodzi mi o wybór między podanymi przezemnie modelami.

soplus

Active member
Bez reklam
Ja mam 900 i mocy nie brakuje. Miałem wybór pomiędzy nową wtedy 810 a 900. Toroidy to jednak toroidy, tak mocy potrzebują że musiałem wymienić "korki" na typ C :)

soplus

Active member
Bez reklam
Czyli ew. jakieś ustrojstwo pozostaje do dokupienia. Coś polecacie?

Ostatnia edycja:

bomarek

Member
Bierz RZ900, jeszcze księgowi poz wolili na male odchudzania [emoji23]
Później już tylko gorzej, niektórzy cieszą się że po niemożliwości naprawy amplitunera z zamiany modelu 800 otrzymywali 810 🤣

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

pieniążek1

Active member
Bez reklam
810 lepiej gra niż 800 wiem to z doświadczenia...ale wybrałbym 900 ze względu na stereo...ja właśnie należę do tych cieszących sie :)

Ostatnia edycja:

bl4ck

Active member
Bez reklam
Zrobiłem przesiadkę***z 656 na 810 myślałem że zmiana będzie kosmetyczna lecz jest dużo lepiej świetny tryb THX w kinie i stereo lepsze, już nie muszę nić kombinować w EQ. Do tego ten srebrny piękny kolor... nie mogę się napatrzeć.

bl4ck

Active member
Bez reklam
Srebrny bo jestem w trakcie projektowania ścianki tv i szafki także jasny sprzęt rozświetli wnętrze no i kurzu tak nie widać, nie długo też lampę cayin a88t będę mieć srebrny front także chcę mieć dopasowane wszystko.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Gratulacje :))

To teraz jeszcze heco na klipsche musisz wymienic heheee :) Bo teraz ni to do bandy "Swiecacych Heco" nalezysz ni to do sekty Onkyo+Klipsch :) Troche tego troche twgo :) Zart.

Lampe a88t - ojj to grubo.

Do góry