1100 słuchałem odpada w kinie.
Modele ,które podałem mam do wyboru w podobnych pieniążkach dlatego pytam,nie interesuje mnie tegoroczny model 820.
Chodzi mi o wybór między podanymi przezemnie modelami.
Ja mam 900 i mocy nie brakuje. Miałem wybór pomiędzy nową wtedy 810 a 900. Toroidy to jednak toroidy, tak mocy potrzebują że musiałem wymienić "korki" na typ C
Bierz RZ900, jeszcze księgowi poz wolili na male odchudzania [emoji23]
Później już tylko gorzej, niektórzy cieszą się że po niemożliwości naprawy amplitunera z zamiany modelu 800 otrzymywali 810
Zrobiłem przesiadkę***z 656 na 810 myślałem że zmiana będzie kosmetyczna lecz jest dużo lepiej świetny tryb THX w kinie i stereo lepsze, już nie muszę nić kombinować w EQ. Do tego ten srebrny piękny kolor... nie mogę się napatrzeć.
Srebrny bo jestem w trakcie projektowania ścianki tv i szafki także jasny sprzęt rozświetli wnętrze no i kurzu tak nie widać, nie długo też lampę cayin a88t będę mieć srebrny front także chcę mieć dopasowane wszystko.
To teraz jeszcze heco na klipsche musisz wymienic heheee Bo teraz ni to do bandy "Swiecacych Heco" nalezysz ni to do sekty Onkyo+Klipsch Troche tego troche twgo Zart.