Jerzy, przetestuj go dobrze bo ja się już prawie zdecydowałem na GZ1500. Interesuje mnie ruch i upscaling bo u mnie idzie sporo kanałów SD/HD oprócz strumieniowania.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie musisz mi za nic dziękować, napisałem to co myślę ,jak to widzę i czyja opinia była by dla mnie wiarygodna.
To taki typ człowieka. W innym wątku wyśmiał innego użytkownika że go nie stać oleda. Co prawda nie bezpośrednio ale to zrobił.
Philips obecnie usprawnił problemy i działa normalnie.
Nie trzeba restartować.
Witam. Jeśli testowałeś swój LG OLED65C9 na sygnale TV naziemnej DVB-T to proszę o konkretną szczerą ocenę jakości odbioru tych około 28 kanałów (w SD oraz w HD). Linearna płatna telewizja mnie nie interesuje.Piszę to jako użytkownik 15 miesięczny użytkownik af8, a także jako miesięczny użytkownik 65C9.
Śmiało możesz brać tego Samsunga, to naprawdę kozak tv, zeszło roczny model również.a może dobrym wyjściem jest odżałować 9k i postawić na Q90,w cenie jest dowóż i kalibracja w domu!,obraz żyleta:krol:
Do pana z LG "pantomima"
Zamówiłem 65GZ2000, może ci ulży i nie napinaj się tak bo jeszcze udaru dostaniesz i może być ciężko gdyby urządzenia ratujące życie w szpitalu były marki SONY.
Pozdrawiam z całego serca wszystkich zadowolony z TV LG.
Jak przyjdzie Panasonic i go sobie potestuję to napiszę czy jest różnica z C9, jak nie to wezmę AG9.
Potestuję i zobaczymy co będzie ciekawego na Mistrzostawa Europy w piłce noznej 2020.
Jurek dzięki za info. Heh, to teraz jestem w kropce po tej kalibracji bo trochę pogrzebałem już tego C9 na korzyść Panasonica. Napisz wiec jeszcze jakie wrażenia z GZ. Pozdro.
Witaj,
Kalibracja wywróciła wszystko do góry nogami, róznica jest taka jak prawie 3 lata temu po przesiadce z LCD na OLEDA.
Mam tylko nadzieję że będzie miał lepsze ustawienia fabryczne niż LG, bo Pan Paweł będzie we Wrocławiu dopiero za 2 tygodnie z kalibracjami.
Pozdrawiam
j.
Witam,
W piątek był Pan z konkurencyjnego forum i zrobił kalibrację TV.
Obraz wyświetlany jest całkowicie inny zarówno w SD (naziemna) HD (Polsat i C+) i UHD 4K (pioneer LX500, Netflix).
Z czystym sumieniem piszę że obraz jest lepszy niż w moim poprzednimTV Sony 65AF8 ( również po kalibracji).Przepraszam inżynierów LG za moje słowa.
Znikneły problemy które tutaj przedstawiłem w formie zdjęć.
Obraz jest WSPANIAŁY.
p.s.
w poniedziałek przyjdzie 65GZ2000 zobaczymy co to faktycznie potrafii.
Ustawienia kalibracji wyślę na maila, proszę pisać na pw.
SONY tak ale po prezentacji nowego procesora na IFA Berllin we wrześniu.