jurass
Banned
Chodzi o to czy jest to możliwe czy nie.
Wypowiedź kikiego daje jasną odpowiedź na to pytanie.
Chodzi o to czy jest to możliwe czy nie.
Że niby co? Mam kupić tv i obchodzić się z nim jak z jajkiem.Wypowiedź kikiego daje jasną odpowiedź na to pytanie.
Wypowiedź kikiego jest warunkowa. Podaj definicję umiejętnego korzystania z oled .Wypowiedź kikiego daje jasną odpowiedź na to pytanie.
Dlaczego jak ma wątpliwości to ma odpuścić? Może powinien bardziej zagłębić temat, że spotkać na forach gdzie ludzie się żalą cieżko znaleźć wypalonego, a ludzie mają wiele np. LG serii 6 i 7. Wypalenie jest moim zdaniem taką rzadkością w Oled jak w Plazmach. Ja kupiłem dzisiaj i nie zamierzam oszczędzać. Jeżeli coś się wydarzy to napiszę tutaj co oglądam i ile czasu dziennie. Będzie to dla mnie nauczka i dla was pomocna informacja. W plazmie po kilku latach był minimalny znaczek TVN po 6-8 latach? Telewizor chodził cały dzień, żeby chodzić... w większości leciało sobie o tak po prostu TVN. Na noc człowiek ustawiał czasami TVN24 i zapominał wyłączyć Paska nie było.
Jeżeli po 5 latach lub 7 kiedy już będę zmieniał na nowszy model, pojawi się coś to naprawdę nie będzie mnie to interesowało. Przy dzisiejszych cenach Oled i ratach 0% nie powinniśmy mieć z tym problemu. Dodatkowo w ciągu 2 lat można zgłaszać na reklamację i gwarancję. A jak wymienią to masz znowu 2 lata gwarancji na ekran..
To co? To jak przyjdzie weekend i po całym tygodniu pracy będę chciał odpocząć i pograć przez pół dnia to nie będę mógł bo mi się tv za naście tysięcy wypali?Jak mam oleda, miałem oleda i będę miał kolejnego też Oleda.
Na żadnym nie wypaliłem powidoków.
Jak ktoś ma grać codziennie po 5 godzin w gry i oglądać przez następne 8 godzin tylko TVN 24 i latać co chwila w stresie do telewizora sprawdzając powidoki - to szkoda zdrowia.
Oledowy - mądry głos, gratuluję !