Nie wiem czy to dla mnie aż taka tragedia... nie jestem jakimś "maniakiem" szukającym po ekranie tego co źle się wyświetla itp. Widziałem go w sklepie w porównaniu do 47w809 i wielkich różnic nie dostrzegłem.
Pamiętaj, że w sklepie wielu rzeczy nie zauważysz, gdyż po pierwsze - ustawienia telewizorów są tragiczne, po drugie, zazwyczaj dema są cholernie statyczne, bez ruchu, nie mówiąc w ogóle o jakimś podpięciu tv, po trzecie - różnicę widzi nawet laik, kwestia materiału - wiadomo że nie będzie tak, że na każdym materiale 50hz jest duzo gorsze niż 100hz, ale choćby podczas meczu czy filmu taka matryca daje naprawdę sporo - choćby to, że z sygnału 24hz robi 48 - przez co każdy film może wyglądać jak nowy Hobbit, który w 48 klatkach jest już kręcony.
Jeśli Toshiba za mała - pojawi się też wersja 55" ~5000zł, Kiki coś pisał jeszcze o smartphonie w zestawie, ale cholera wie, pytać jego najlepiej.
Też ogólnie nie podałeś jeszcze warunków w temacie, stąd na razie tak lekko zgadujemy czy coś się sprawdzi czy nie.
Sony W685 oczywiście zły nie jest - ale po co brać 50hz, skoro w podobnej, lub nawet identycznej cenie można mieć 100? :>