Kolego @slimak nie można do Ciebie wysłać prywatnej wiadomości , to na forum proszę o udostępnienie manuala C630/650/670 a może masz także do C6700 (a może to ta sama CFL/LED)
Odblokowanie funkcji PVR oraz Timeshift na LExxC65....
podal by mi pan moze kod manuala na odblokowanie tej funkcji do lcd 40 c 650..
Problem z przyciskami numerycznymi zalatwiony przez servis na gwarancji ptraktowali tylko powiedzialem ze grzebalem w menu servisowym
Manuale są tu:
Dump*** - ????? ???????, ?????????? ???????? ???????
A o hasło pytajcie się osoby, która te manuale wystawiła.
Ja nie czuję się uprawniony do rozdawania hasła wszystkim.
Ja nie chcę nic sugerować. Proszę jednak zwrócić uwagę, że w menu serwisowym jest również opcja "3D Support".
Ja nie chcę nic sugerować. Proszę jednak zwrócić uwagę, że w menu serwisowym jest również opcja "3D Support".
Chciałem sprawdzić ale zdaje się że z najnowszym oprogramowaniem nie można się już dostać do tej funkcji. Szkoda
UWAGA!!! - to, że w menu serwisowym są pewne opcje wyłączone jak np.support 3D, nie znaczy, że po ich włączeniu możemy je uzyskać na naszym sprzęcie. Nie ma niebezpieczeństwa jeśli dotyczy to różnic w oprogramowaniu jak np.PVR ale 3D to także różnice w sprzęcie (różnice na płycie głównej TV) i można sobie takim kombinowaniem ubić TV na dobre i trzeba będzie oddać do serwisu. Oni będą mogli sprawdzić to, że grzebaliśmy w menu serwisowym .... i naprawa na nasz koszt .
Także dla dobrze pojętego dobra nie zmieniajcie jeśli nie wiecie że trick działa na sprzęcie takim jaki macie. Czytajcie fora polskie i zagraniczne i róbcie zmiany jeśli macie to już opisane. Są ludzie na świecie, którzy nie wszysko robią metodą prób i błędów, zdarza się że są różne przecieki z serwisów lub dostępna dokumentacja serwisowa i robione jest to wtedy prawie z 100% pewnością.
Ja odblokowalem PVR na 3005 bez "uwalenia" pozniej update do 3006 dalej 3007 ... wszystko dziala jak dzialalo PVR nadal aktywne.
Sent from my Milestone using Tapatalk