Yamakasi512
Member
Właśnie tak zrobiłem i gdy naciskam akt.teraz pisze że nie mam nowych aktualizacji,żadnego pytania o aktualizacje z pendriva?
CO ROBIĘ NIE TAK?
CO ROBIĘ NIE TAK?
Ostatnia edycja:
Napisałeś "stworzyłem katalog na pendrivie o nazwie 1116 w nim podkatalog image i tam rozpakowałem" Wszystko co musisz zrobić to wypakować pliki na pendriva nie tworząc żadnych folderów.
Najpierw zrobiłem ręcznie tworząc katalog,później tak jak napisałeś i ten sam efekt...
No tak tylko że ja nie mam do wyboru -aktualizacja oprogramowania-przez usb lub online tylko wyświetla mi się okienko że niby szuka aktualizacji,po czym wyskakuje komunikat że nie ma nowych aktualizacji...
Zamawialiście może tv z neonetu, może dostarczają z lipnymi matrycami :d ?
Teraz mają jakąś promocje +2lata gw., a ja już się tak napaliłem, że dziś chce zamówić.
Witam,
mam pytanie trochę nie na temat. Przeczytałem już masę postów i chce kupić sobie ue55f6500. Problem w tym, że muszę go kupić przez jakiś sklep internetowy wraz z dowozem do domu. Mam pewne obawy jak kurier będzie go transportował. Mieliście już kiedyś jakiś przypadki źle transportowanego TV przez kuriera ?
Pytam bo kiedyś widziałem jak jeden kurier otwierał przede mną drzwi swojego auta i na pace widziałem biednego samsunga przy ścianie a koło niego przyciśnięte inne paczki , opony itp.
dzięki za odpowiedź
Witam .Interesuje mnie ten samsung tylko50" >mogę go mieć za 3999zł.Jak wyglada sprawa z input lagiem? Może za tą wotę lepiej wziąć sony w685 ? Tv bedzie słuzył głównie do ps3 i ps4 ,filmy z PC i weeb.tv .Priorytet to konsole.Proszę o radę![]()