Zgadza się,ja też tak czasami mam?hmm, dlaczego nie chce odpalić mi 158 strony? te forum jest jakieś zawieszone, w tym temacie, odpala strony jak chce, a nawet przerzuca do innych wątków:/
Ja tak mam bardzo często ... jakoś nic z tym do tej pory nikt nie zrobił żeby to naprawić tylko na tym forum takie rzeczy się dzieją na innych nie ma z tym problemu ... jedynie co pomaga na jakiś czas to wyczyszczenie "ciasteczek" i pamięci podręcznej przeglądarki.hmm, dlaczego nie chce odpalić mi 158 strony? te forum jest jakieś zawieszone, w tym temacie, odpala strony jak chce, a nawet przerzuca do innych wątków:/
Najwidoczniej ten bajer jest zarezerwowany dla modeli serii od F7000 w góręBez sensu trochę ze jeszcze trzeba kombinować żeby świeciło skoro są diody
hmm, dlaczego nie chce odpalić mi 158 strony? te forum jest jakieś zawieszone, w tym temacie, odpala strony jak chce, a nawet przerzuca do innych wątków:/
Opera albo Chrome. Firefox ma problemy z prawidłowym otwieraniem stron tego forum.
Czy w modelu 40F6770 jest podświetlone logo samsunga, na dole tv? Bo coś nigdzie tego nie widzęjak zaglądam od tyłu na ten wystający z ramki napis, to widać jakieś 4, jakby ledowe lampeczki, ale nie wiem gdzie to można włączyć? Dziękuje za odp
jak mam instalować różne aplikacje, skoro w tv mam tylko skrót "WebBrowser" a nie mam widgetu, "Samsung Apps"! :/ czy on nie powinien być od razu zainstalowany, tak jak ten "WebBrowser" od internetu? czy trzeba go najpierw skądś pobrać?
Zresetuj smart huba.
Wysłane z mojego GT-I9100
Widzę, że nie zła zagadka z tym światełkiembęde wściekła jeśli one się nie świeci
tdx Ty pewnie będziesz wiedział?
A ogólnie to mam kolejny kłopot, ech:/ mianowicie, jak mam instalować różne aplikacje, skoro w tv mam tylko skrót "WebBrowser" a nie mam widgetu, "Samsung Apps"! :/ czy on nie powinien być od razu zainstalowany, tak jak ten "WebBrowser" od internetu? czy trzeba go najpierw skądś pobrać?
czasami jak właśnie na początku po zakupie nie che wystartować smart hub,
warto go zresetować
menu>>smart>>zresetuj usługę