zobacz po pełnym restarcie TV http://www.hdtv.com.pl/forum/941646-post1024.html smart hub ma jeszcze nowszą wersję
TV sam dociąga nowa aktualizacje... Natomiast robi to partiami.
Najlepiej pobrać więcej aplikacji z samsung apps bo wtedy TV częsciej odwołuje się do aktualizacji smarthub.
Generalnie nie wiem jaki wpływ miała by wersja smarthub na weeb.tv. Może być tak że wyższy smart hub pozwala pobrać np wyższy webbroswer.
Załatwiliśmy sprawę z softem >> jak widać nie on jest problemem, choć to własnie po instalacji nowego sotu problem wystąpił (nie u wszystkich przecież!)
No na dzień dzisiejszy nie można eliminować kolejne elementy i tyle...
dominvip skąd masz neta?
Może wina jednak leży po stronie operatora internetowego ... pamiętam jak kiedyś miałem problem ze stroną youtube ... filmy w każdej jakości od najsłabszej do HD albo w ogóle nie ładowały się albo co chwila się zacinały ... okazało się, że tak samo jak Ja miało sporo innych osób ... po jakimś czasie to naprawili.No na dzień dzisiejszy nie można eliminować kolejne elementy i tyle...
dominvip skąd masz neta?
Może wina jednak leży po stronie operatora internetowego ... pamiętam jak kiedyś miałem problem ze stroną youtube ... filmy w każdej jakości od najsłabszej do HD albo w ogóle nie ładowały się albo co chwila się zacinały ... okazało się, że tak samo jak Ja miało sporo innych osób ... po jakimś czasie to naprawili.
Pozdrawiam
Tylko dlaczego u jednych chodzi a innych nie to jest dziwne...
Przecież teraz soft mamy ten sam...
Jakby od początku nie chodziły to pewnie tak, ale działało niby ok u Was też do aktualizacji softu...
A na każdym jednym kanele z weeb.tv się tnie? tz czy nie ma żadnego dobrego?
NIE , to nie tak:Na maxa dziwne, może nasze modele tv jakieś trefne