Pojawiła się aktualizacja 1109 on line dla ue46F6500.
Niestety problem z weeb.tv wciąż istnieje. Ekran klatkuje.
Czyli znowulipa ,a Facio
z serwisu samsunga! a raczej trzeba byłoby napisać "szajsunga"
zapewniał ,że następna aktualizacja oprogramowania poprawi ten problem
![]()
Jaki serwer dlna masz? Dns wpisales 8.8.8.8 dla youtuba powinno zalatwic sprawe
Ssrecomedation wybrales dla jakiego operatora?
Jestem po rozmowie na czacie z Panem z Centrum BOK Samsunga.
Cytuje co odpowiedział na moje "delikatne zapytania" dot. weeb.tv...
Generalnie tego się mogłem spodziewać
"Proszę Pana, dana strona rozpowszechnia treści wideo nielegalnie (bez autoryzacji danych kanałów telewizyjnych), tutaj firma Samsung nie daje gwarancji działania takich stron. Jednakże w tym przypadku sprawa została zgłoszona do naszego wsparcia technicznego.
Firma Samsung nie wspiera nielegalnych stron. Jednakże, jak już Panu wspomniałem, zostało to zgłoszone do wsparcia technicznego. Na chwilę obecną nie posiadamy informacji co jest przyczyną niedziałającej strony. Dodatkowo jak już Panu powyżej wspomniałem, do odbioru treści wideo są zalecane aplikacje wideo, dostępne do pobrania z Samsung Apps."
Nic nie wpisywałem dla youtuba, a gdzie to się wpisuje?
Juz udało mi się połączyć komputery z TV i oglądam filmy z PC lub laptopa.
S-Recomendation wybrałem dla UPC bo mam UPC. Jakiś kod pocztowy jeszcze chciał więc wpisałem odpowiedni kod i pokazuje programy tylko z tych stacji
Tak jak wcześniej napisałem ta firma to "szajsung" :fool: i to jest jednak prawda co inni na Forach o niej piszą![]()
Miauczysz tylko zamiast coś zrobić...
Sprawdź w TV czy pory są otwarte i czy poprawnie w web broswerze wykrywa Ci OS i przeglądarkę
![]()
Zawsze można chłopaków z weeb.tv zalać pytaniami co zrobili dlaczego nie działa
e-mail: tech@weeb.tv
U mnie wszystko chodzi na najnowszym sofcie który TV sam zaciągnął
Polsat Sport HD z przed 20min
Ten test to robiłeś na samym TV F6500 ?(ruter podł.kablem doF6500) czy masz połączonego PC-kompa przez HDMI do F6500 ?
Sprawdziłem z ciekawości te Wasze problemy z weeb.tv ... zaktualizowałem TV (F6500) do wersji najnowszej 1109 ... i co się okazało sprawdzałem ok. 7 różnych kanałów po kilka minut każdy ... jedynie czasem na samym początku obraz klatkował przez parę sekund (i to nie na wszystkich programach) później już nie było żadnego problemu wszystko działało OK ... tak jak pisał @TDX ... więc albo coś jest nie tak w Waszych egzemplarzach TV albo już nie wiem może coś z routerem albo z dostawcą internetu.Kolego tdx, jak to jest że na Twoim odbiorniku weeb lata płynnie po aktualizacjach a u nas nie...? Posiadam chyba ten sam model co Ty, wielkość 46",znaczy ten co w temacie forum
To webbroswer z TV (zresztą widzisz że wykrył linuxa) a net jest do TV po WIFI nie po kablu.
Sprawdziłem z ciekawości te Wasze problemy z weeb.tv ... zaktualizowałem TV (F6500) do wersji najnowszej 1109 ... i co się okazało sprawdzałem ok. 7 różnych kanałów po kilka minut każdy ... jedynie czasem na samym początku obraz klatkował przez parę sekund (i to nie na wszystkich programach) później już nie było żadnego problemu wszystko działało OK ... tak jak pisał @TDX ... więc albo coś jest nie tak w Waszych egzemplarzach TV albo już nie wiem może coś z routerem albo z dostawcą internetu.
Pozdrawiam