Próbowałem uruchomić dzisiaj hbbtv na f6500 i f6640. Zainstalowałem widget hbbtv, w opcjach włączone usługa danych i nic. Po włączeniu eska tv lub innych nic się nie dzieje. Źródło sygnału nc+. Czy w serii f trzeba coś robić niestandardowego, żeby uruchomić hbbtv?
Na polskiej stronie Intela znalazłem informację, że już wkrótce telewizory Samsung z serii F z 2013 r. będą oficjalnie obsługiwały Intel WiDi, wiec chyba możemy się spodziewać nowej aktualizacji również dla TV.
Na moim F6800 WiDi działa już teraz, musiałem tylko wejść w ustawienia aplikacji WiDi, następnie w Informacje ogólne i tam zaznaczyć opcję "Skanuj w poszukiwaniu starszych wyświetlaczy bezprzewodowych".
Są stacje, które mają dosył również na satelicie (na pewno eska), dlatego pytałem. Myślałem, że się da. Na swoim tv nie mogę sprawdzić bo jeszcze nie ma hbbtv widget w aplikacjach.Hbbtv czyli telewizja hybrydowa działa tylko w NTC (Naziemna Telewizja Cyfrowa).
Co brać 6770 na AUO czy lepiej 6500 na Samsungu (w tej samej cenie są)?
W jakim sklepie jest taka sama cena?
Ja bym brał f6770
cacumen
ściągnij i zainstaluj najnowsze oprogramowanie widi 4.2.29 (dla win 7 i 8 ) z linku poniżej i powinno być ok
https://downloadcenter.intel.com/De...ntel®+Wireless+Display+(Intel®+WiDi)&lang=eng
Co brać 6770 na AUO czy lepiej 6500 na Samsungu (w tej samej cenie są)?
Dziś zauważyłem, że w menu tv "aktualizacja oprogramowania" jest niepodświetlona po kliknięciu komunikat "ta funkcja nie jest dostępna". Tv podłączony do netu aplikacje internetowe z smart hub działają. Ostatnia aktualizacja 1119. Ma ktoś tak samo?