.......
Da się jednocześnie odtwarzać dźwięk na głośnikach TV i słuchawkach?
Nie ma takiej możliwości
.......
Da się jednocześnie odtwarzać dźwięk na głośnikach TV i słuchawkach?
Jak sprawdzić rodzaj zamontowanej karty?Technologia WiDi dostępna jest tylko jeśli między innymi karta WLAN w urządzeniu jest fimy Intel.
Mogły być zamontowane karty Azurwave lub Foxconn, które nie wspierają WiDi.
Jak sprawdzić rodzaj zamontowanej karty?
Dvb-s, podswietlwnie, cmr 400hz, ciensza ramka
wysłane z mojego ATARI 65XE z magnetofonem XC-12
Przeglądałem testy f6400 na zachodnich serwisach i wersja o oznaczeniu UA F6400, chyba na amerykę, ma micro dimming i CMR 400Hz, znając życie pewnie też tam mniej kosztuje przeliczając na złotówki. Europa zawsze w plecy.
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkich,
Ostatnio widziałem w Auchanie model ue46f6500 ( nie pamiętam w jakiej cenie ale wydała mi się atrakcyjna, dzisiaj jeszcze to sprawdzę), zaskoczyło mi tylko że przy nazwie modelu były jeszcze dwie litery: SS, więc cała nazwa była następująca: ue46f6500SS. Wiecie o co chodzi z tym oznaczeniem, jest to jakiś inny model, gorszy, przeznaczony tylko do marketu ? Jaka sprawa wygląda z zakupami TV właśnie w marketach typu Auchan.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz
problem z aplikacją vod bajki w samsung 46F6500 po uruchomieniu aplikacji pojawia się błąd, vod onet też kiepsko działa, dodam że oprogramowanie jest uaktualnione do najnowszego, jaka może być przyczyna?. Mam jeszcze pytanie odnośnie wi-fi, mam ok. 7 Mbps czy będzie jakaś poprawa jeśli net będzie podłączony kablem ?
Witam wszystkich,
Ostatnio widziałem w Auchanie model ue46f6500 ( nie pamiętam w jakiej cenie ale wydała mi się atrakcyjna, dzisiaj jeszcze to sprawdzę), zaskoczyło mi tylko że przy nazwie modelu były jeszcze dwie litery: SS, więc cała nazwa była następująca: ue46f6500SS. Wiecie o co chodzi z tym oznaczeniem, jest to jakiś inny model, gorszy, przeznaczony tylko do marketu ? Jaka sprawa wygląda z zakupami TV właśnie w marketach typu Auchan.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz