Tak jak kolega napisał powyżej- włącz dopasowanie odswieżania do natywnego frame rate.jest mały problem z płynnością obrazu; mniej więcej co 4 sekundy obraz się zacina. Mam coś ustawić?
Tak jak kolega napisał powyżej- włącz dopasowanie odswieżania do natywnego frame rate.jest mały problem z płynnością obrazu; mniej więcej co 4 sekundy obraz się zacina. Mam coś ustawić?
Wg instrukcji na stronie nvidia powinienem mieć w "Szybkich Ustawieniach" funkcję "Dopasuj częstotliwość generowania klatek (beta)”. Nie mam (oprogramowanie aktualne 9.1.1)Tak jak kolega napisał powyżej- włącz dopasowanie odswieżania do natywnego frame rate.
Hej @armanigCena bezkonkurencyjna, chociaż ja osobiście wolałbym płacić więcej i mieć faktycznie tip top.
Jeżeli tutaj mamy wszystko, to nie ma się nad czym zastanawiać.
Czyli wychodzi na to, że jakość pakietu pakietowi nie równa. Nawet, jeżeli są te same kanały. Ok.
Wezmę w ramach testu Crystal, ale Datoo jestem dalej zainteresowany. No, chyba, że Crystal mnie... powali jakością ; )
Robiłem zakupy już kilka razy , nigdy nie było żadnych problemów.hejka tez uzywam crystal, ale bardziej pytalem o zakupy na tym sklepie usevq...nie bylo problemow?
Dziekuje za infoRobiłem zakupy już kilka razy , nigdy nie było żadnych problemów.
Kolego prośba o informację czym udało Ci się przypisać tą funkcję pod klawiszem i jakim?Wg instrukcji na stronie nvidia powinienem mieć w "Szybkich Ustawieniach" funkcję "Dopasuj częstotliwość generowania klatek (beta)”. Nie mam (oprogramowanie aktualne 9.1.1)
Udało mi się natomiast przypisać tą funkcję do przycisku "menu" na pilocie.
I rzeczywiście działa, także dziękuję za wskazówki
Jednak wygląda na to, że za każdym razem będę musiał to zmieniać.
Gdzie jest to "dopasowanie" w Ustawieniach żeby zmienić to na stałe?
Działa to z "trójkątnym" pilotem od wersji 2019 i ustawia się w menu Nvidii, chyba w zakładce dotyczącej pilota (nie mam jak teraz sprawdzić).Kolego prośba o informację czym udało Ci się przypisać tą funkcję pod klawiszem i jakim?