A próbowałeś zainstalować Chrome na Shield TV? Na YT jest dużo tutoriali. Wtedy powinna działać myszka i klawiatura.
Nie, jeszcze nie działałem, tymczasem korzystam z pada i defaultowej przeglądarki.
Te kilka stron (xxx
A próbowałeś zainstalować Chrome na Shield TV? Na YT jest dużo tutoriali. Wtedy powinna działać myszka i klawiatura.
No i świetnie. Jednak się udało wszystko ogarnąćSchowałem tego nieszczęsnego pilota od Shielda ; )
Od kilku dni testuje i wszystko działa pilotem od TV, no i tak to powinno płynnie funkcjonować. Fakt, że muszę przełączyc pilotem od TV żródło, ale to zrozumiałe, generalnie jest niebo, a ziemia. Nie muszę się już stresować przed seansem, czy się uruchomi, czy nie. Nie wspominając już o jakiejś pauzie.
Do Xa możesz też podłączyć myszkę i klawiaturę. Będzie wtedy jeszcze bardziej PCtowo![]()
Kurde dobre. Nie pomyślałem o tym. Słuchawki odrazu sparowałem i śmigają elegancko. ANC pozwala się całkowicie odciąć od świata. Z myszką to już w ogóle ciekawa sprawa. Mam taką klawiaturę Microsoft z touchpadem, jak to zadziała to będzie już w ogóle wypas.Idąc tropem myszek, przypomniało mi się, że mam skitraną gdzieś myszkę Samsunga BT.
TV Samsung ma przecież BT i mam już sparowane słuchawki BT, załączyłem przeglądarke w TV, sparowałem myszkę BT i co? Działa ; )
No rewelacja Panie, jest jeszcze lepiej jak na XB z padem, no i nie trzeba załączać XB, a wszystko mamy podręcznie z buta prosto z menu TV.
W tych stronachdo których ja potrzebuje przeglądarki, sprawdza się wyśmienicie.
Sprawdz temat ; )