A nie masz przypadkiem pilota sparowanego z amplitunerem? Tam sterowanie odbywa się przez podczerwień i dlatego musisz celować w odbiornik. A pewnie Shielda masz w okolicy postawionego.Witam. Mam problem z pilotem w Shieldzie Tv Pro. Mianowicie przyciski od regulacji głośności działają tylko jak mam skierowany pilot centralnie w kierunku shielda. Natomiast reszta przyciskow dziala bez problemu, nawet jak skieruje pilot w kierunku przeciwnym niz urządzenie. Jaka może byc tego przyczyna?
Przecież napisałem. Sygnał idzie po infrared, a nie BT, więc trzeba celować w sensor odbiorczy. Może nie jakoś precyzyjnie, ale przynajmniej w okolicę. Sterujesz głośnością sounbara, a nie głośnością Shielda. Inne funkcje pilota ą obsługiwane przez BT i dlatego celować nie trzeba.Mam pilota sparowanego z soundbarem i wlasnie myślałem, ze to moze byc problemem. Tylko dlaczego inne przyciski dzialaja bez zarzutu, a tylko problem mam z dwoma od regulacji głośności?
Dołóż trochę do pada z Xboxa. Masz pewną jakość.P.S. X-com polecił mi:
https://www.x-kom.pl/p/244346-pad-t...ce=cc&utm_medium=link&utm_campaign=h6-pz-mail
Korzysta ktoś z Was?
Jako nowy użytkownik na forum witam wszystkich
Od razu mam kilka pytań (bo dopiero od miesiąca mam ten sprzęt i pewnie będę sporo pytań na jego temat tutaj zadawał )
1. Jak podłączacie do Shielda TV Pro (2019) np. dysk przenośny, to też Wam tworzą się dodatkowe katalogi na dysku?
2. Czy coś wiadomo na temat aktualizacji do wersji Google TV?
3. Czy ktoś z Was korzysta z usługi GeForce NOW za pomocą tego sprzętu, bo mocno zastanawiam się nad zakupem pad'a (jak kolega wyżej) i wypróbowania (na razie w wersji bezpłatnej).
4. Z jakiego najczęściej programu korzystacie do oglądania filmów za pomocą tej przystawki.
Dzięki.
Jako nowy użytkownik na forum witam wszystkich
Od razu mam kilka pytań (bo dopiero od miesiąca mam ten sprzęt i pewnie będę sporo pytań na jego temat tutaj zadawał )
1. Jak podłączacie do Shielda TV Pro (2019) np. dysk przenośny, to też Wam tworzą się dodatkowe katalogi na dysku?
2. Czy coś wiadomo na temat aktualizacji do wersji Google TV?
3. Czy ktoś z Was korzysta z usługi GeForce NOW za pomocą tego sprzętu, bo mocno zastanawiam się nad zakupem pad'a (jak kolega wyżej) i wypróbowania (na razie w wersji bezpłatnej).
4. Z jakiego najczęściej programu korzystacie do oglądania filmów za pomocą tej przystawki.
Dzięki.
Czy ma ktoś podpięty dysk zewnętrzny jako pamięć wewnętrzna? Podpielem dysk samsung T7, sformatowałem jako pamięć wew i hula pięknie ale na komputerze nie idzie go otworzyć, jedynie jak sformatuje go jako pamięć wymienna to działa na innych urządzeniach ale nie można instalować na nim aplikacji, czy tak to działa.
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka