manonfire
Member
Shield zaczyna mnie irytować. Mam go od tygodnia i zamiast cieszyć się filmami/serialami gapię się na ekran szukając jakiegoś stutteringu, juddera i tym podobnych wad. Wczoraj na ten przykład oglądając na Prime Jacka Rayana miałem wrażenie braku synchro audio/video. Wrażenie, bo tylko ja to słyszałem i widziałem A najgorsze jest to, że niewiele pamiętam z treści obejrzanego materiału. Powinienem chyba zmienić nick na "Maruda". Albo udać się do specjalisty od głowy. Albo jedno i drugie.
A tak poważniej (choć powyższe problemy naprawdę mnie dotykają) Shield to sprzęt znakomity. Obraz świetny, tylko w istocie w połączeniu z moim TV nie ma płynności na stałym ustawieniu częstotliwości odświeżania matrycy. W związku z tym, że mogę sobie to dostosować (czy to manualnie czy apką Auto Refresh) i jest wtedy miód malina to nie żałuję wydanych pieniędzy.
BTW jeszcze z tydzień i mi przejdzie to szukanie problemów na siłę
A tak poważniej (choć powyższe problemy naprawdę mnie dotykają) Shield to sprzęt znakomity. Obraz świetny, tylko w istocie w połączeniu z moim TV nie ma płynności na stałym ustawieniu częstotliwości odświeżania matrycy. W związku z tym, że mogę sobie to dostosować (czy to manualnie czy apką Auto Refresh) i jest wtedy miód malina to nie żałuję wydanych pieniędzy.
BTW jeszcze z tydzień i mi przejdzie to szukanie problemów na siłę