Nowy Firmware tuz tuz

dienekes' shade

New member
Heh, fajnie się wydaje opinie o ludziach, których się nie zna? Nie kupuje x boxa z wyboru, a nie z braku środków na koncie (o ile ma to jakie kolwiek znaczenie :rolleyes:).

Póki co gram, oglądam filmy i jestem kontent. Jak mi plejka padnie, dam o tym znać, bądź pewny. Sęk w tym, że wtedy postąpie jak myślący i znający swoje prawa obywatel, a nie półmózg, który nie rozumie słowa (kilkakrotnie) pisanego :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Info o wsparciu (bądź jego braku) poszczególnych tytułów dla Trefeów:

http://talkplaystation.com/ps3-trophies-support-list/

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Ja wymiękam ,to ze ty masz pica to nie znaczy ze ten sprzet jest idealny .To nie powinno mieć miejsca i tyle to jest kur... sony a nie clatronic czy jakos tak hehehehhe Ja sie zamykam !!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich rozsadnych;)
Ale w Gow bys zagrał heheh(twoje słowa) kup zagraj wywal konsole na smietnik;)

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Już dawno powinienieś był to zrobić, a jednak...:mrgreen:

Nigdy nie mówiłem, że ten, czy inny sprzęt jest idealny. Gdzie to wyczytałeś?

Nie oczekuj ode mnie, że będę narzekać na ps3, tylko dlatego, że inni (anonimowe jednostki ztj. wirtualne byty z sieci) mają z nią problemy. Moja gra, więc jestem kontent (dla ciebie - zadowolony) Pojmiesz to w końcu? Moja konsola ma wady, a jakże, mój telewizor też, a jednak, koncentruje się na tym, co w nich najlepsze. W przeciwnym razie, oszalaję w pogoni za ideałem, którego...nie ma:-D

EDIT: Oj tak, w GOW bym zagrał (moje słowa), w GOW 2 też, ale mimo wszystko, dla mnie, to trochę za mało, żeby wspierać MS. Bo głównie o to się rozchodzi. A skoro już o tym mowa, to te "excluzivy" i tak wychodzą na PieCa, a wobec tego faktu, x box traci na atrakcyjności.

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Rozumię ! W sumie sam powiedziałes ze masz mało czasu na granie he,tacy jak ja którzy maja go mnóstwo potrzebuja sprzetu niezawodnego (takim miała byc ps3)tym bardziej jak godzinami gra sie po sieci zeby utrzymac pozycje. .Ja na taki trafiłem pod flaga MS a to ty ciagle to negowałes ,ta sama sytuacja z tym ze ja mam porównanie a ty nie;)
Ale temat dotyczy tylko i wyłacznie ps3 moze dlatego jeszcze ci nie padła bo mało grywasz;) Nie wazne skoro ty nie masz z tym problemu to nie negój wypowiedzi ludzi kórym sprzet zawodzi i maja prawo do nazekań.
Podałem ci dopiero dwa linki pewnie myslisz sobie to sciema ps3 jest idealne .A data pierwszego wadliwego update to 2007 rok .Ty jeszcze konsoli nie miałes wiec ciebie to nie dotyczy .
Stary ja nie chce byc twoim wrogiem ;) Pomysl jak bedziemy protestowac to firme zmobilizuje do działania ,mysle ze jeszcze rok powinni poczekac z wypuszczeniem ps3 .Konsola mi sie podoba niestety polityka i programisci sony nie !!!!!!

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Mam mało czasu na granie, to smutny dla mnie fakt :( A mało to w moim mniemaniu 2 h dzienie w dni powszednie, a weekendy udaje mi się szarpać po 5 h i więcej non stop (dziś do 2 tłukłem w MGS 4:D). Do tej pory nic się z moim sprzętem nie działo i mam nadzieję, że ta japońska jakość mnie nie zawiedzie. Jeśli się tak stanie, mam nadzieję, że kosnola padnie przed upływem 24 miesięcy od dnia zakupu, hehe ;)

Może źle mnie odebrano, a może nieprecyzyjnie się wyraziłem - nie twierdzę (bo nie mam ku temu podstaw), że te wszystkie posty o awari post FW 2.40 to brednie. Poprostu, cyniczny z natury, wietrzę podstęp/ czarny PR wszędzie i zawsze, zwłaszcza wśród użytkowników, którzy akurat rejestrują się na forach, po to, by popsioczyć na dany sprzęt (są duże szanse, że i z x boxami tak bywało), a wcześniej na danym forum nie istnieli.

Jak już pisałem, akurat mam to szczęście, że powodów do narzekań na SONY nie mam i dlatego tego nie robię. Nie oznacza to, że bezkrytycznie podchodzę do tej, czy innej marki, o nie. Powtarzam, nie myślę że ps3 jest idealne. Ba, wiem że takie nie jest :cool:

mataman

New member
Bez reklam
Czyli jestes jednym z tych kolegów którzy nie kupią x'a miedzy innymi dlatego bo zrobił go M$ ? Czepiam się fakt, ale k**** stary pieprzysz czasem takie farmazony że głowa mała. Ogr masz u mnie browar :)

dienekes' shade

New member
Nie, nie zaliczam się do tych kolegów. Powodów nie będę podawał, bo są dość zawiłe, a twoja "głowa mała" mogłaby nie dać sobie z tym rady :mrgreen: Zresztą nie czas to i miejsce, a i sensu to większego nie ma.

Ps. Aha, fakt, iż posiadacie obie konsole nie stanowi wyłącznej legitymacji do wypowiadania się na ich temat. Porównanie mam (a w zasadzie miałem) i to platforma SONY bardziej trafiła w mój gust.

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
dienekes' shade. No 2h to malutko wiec do grona graczy daleko !!!!!!2 godziny dziennie to ja trace na połaczenia z serwerami ps3 !!!!!;) hehehe Jasne pewnie mam dupiatego neta?Wracajac do tematu jak tam 2.40 wraca czy lipa ;)

Ostatnia edycja:

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Dzięki Bogu! Panowie, nie klócie się już tylko wróćcie do tematu wątku, albo przenieście się na priva.
Nadal nie ma na serwerach softu 2.40

Bartinio

New member
napewno zazdrościsz ?...patrząc na ich poziom wypowiedzi , rozumowania ...ja nie

Również wybralem PS3, w zasadzie nie dla gier a dla Blu Raya, i dla jego mozliwosci przyszłosciowych.

dienekes' shade

New member
Zazdrość to złe słowo, ale też chciałbym móc pograć, jak za "młodu" - bez ograniczeń :D Co do wyboru platformy - podzielamy (podzieliliśmy) podobną koncepcję.

Uh, ciężko z OT wybrnąć, hehe :p

Wracając do FW 2.40 - jak tam trofea? W piątek "wygrałem" swój pierwszy złoty puchar :krol: Mała rzecz, a cieszy, hehe.

Ogr

New member
Bez reklam
Bartinio, po twojej błyskotliwej wypowiedzi rozumie że update 2.40 do niczego ci sie nie przyda! Wnosi same udogodnienia w czasie grania.Głównie na to czekali gracze sieciowi. Poza tym może powinienes udzielac sie w dziale odtwarzaczy Blu-Ray;) ???
Co masz na myśli piszac mozliwosci przyszłosciowych?

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
-AS-, w jedynej :D która je obsługuje, ma się rozumieć - Super Stardust HD. To pierwszy tytuł, który na starcie nowego FW obsługiwał ów ficzer. Podziałało to całkiem ożywczo, bo w grę nie grałem od pewnego czasu. Po wprowadzeniu trofeów, gra w SS HD znów nabrała sensu. Mam 7 brązowych, 4 srebrne i jedno złote (choć pewność mam tylko co do złota, resztę cyfr mogłem nieznacznie zaniżyć/ zawyżyć ;)).

W niedalekiej przyszłości trofea trafią min. do Burnouta i Uncharted (liczę na update tych tytułów).

dienekes' shade

New member
No właśnie, przeszedłem Uncharted na normalu i hardzie, crushing zostawiłem sobie "na później" i, w kontekście trofeów, bardzo mnie to cieszy :grin: W BOP gram w przerwach pomiędzy sesjami w MGS 4, ale też chcę mieć ją na 100%.

Ps. Lekki OT: Skoro mowa o wyciskaniu wszystkiego z gier - widział ktoś w naszych (polskich) sklepach oficjalny poradnik do MGS 4? Zawiera on wszystkie sekrety, a niektóre z nich niesposób wytropić bez wskazówek :rolleyes:

Do góry