Nowy Firmware tuz tuz

brx

New member
Mam! Mam! Mam... No więc tak, fajnie, bo można odpalić grę i wrócić do XMB, ale np. przy CoD, żeby włączyć muzę - trzeba wyjść z gry, żeby przejrzeć zdjęcia - trzeba wyjść z gry, żeby zmienić jakiekolwiek ustawienia - to samo, korzystanie z przeglądarki - zgadnij :grin:. Pozostaje odebrać wiadomość i cieszyć się zegarkiem z datą.

mataman

New member
Bez reklam
No tak by było najszybciej i najprościej. Rozumiem że twoja PS3 nie jest podłączona do netu ?

brx

New member
Dobrze zrozumiałeś - jeżeli masz możliwość, to podepnij ps'a do netu i zrób aktualizację via Internet i po kłopocie.
-----------
byłeś pierwszy mataman :D

Wieslav

New member
Mam możliwość podłączenia do internetu - jedyny kłopot to muszę ciągnąć przewód przez całe mieszkanie. I to jest powodem, że nie?!mam PS3 podłączone do neta. Natomiast połączenie bezprzewodowe coś mi źle działa, albo jest zrobione coś nie tak.
:roll:
Czy przez internet jest już do pobrania wresja fw ver 2.40?

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Czyli starsze gry tego nie obsługują:(To znaczy te sejwy które posiadamy nie uaktywnią tej opcji tylko wszystko na nowo heh???

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Obecnie jedynie Super Stardust HD, ale 70% tytułów ma dostać stosownego patch' a :eek:k:.

Oto pełna lista zmian wprowadzonych nowym FW:

http://talkplaystation.com/firmware-update-240-changelog/

Biegnę pobierać :mrgreen:

Ps.Wszystko zależy od developerów. Np. w Burnout Paradsie trofea będą retroaktywne. Skoro Criterion to potrafi, to znaczy, że tak można. W przypadku niektórych tytułów, pewnie "trzeba" będzie przejść grę od nowa. Z jednej strony, to smutny news, z drugiej jednak, chętnie przejdę jeszcze raz tytuły z mojej kolekcji, tym bardziej, że i tak miałem to w planach :)

Ostatnia edycja:

dienekes' shade

New member
Ano, ano :confused: Czytałem o tym rano (ups, rym...:D). Ponoć parę osób miało jakieś bliżej niezdefiniowane problemy z konsolą i wylało swe żale na różnych forach. Później ktoś ożenił te usterki z nowym FW(może słusznie, a może to zbieg okoliczności), sprawa została rozdmuchana, a SONY, zapobiegawczo, zdjęło up date z serwerów i bada teraz zagadnienie. Czekam na oficjalne wyjaśnienie sprawy:rolleyes:.

mataman

New member
Bez reklam
Jeżeli okaże się że to wina nowego FW to bedzie porażka na całej lini. Całe szczęście ja żadnych problemów nie mam po "apdejcie" :)

Masta_J

Active member
Bez reklam
Nie pierwszy raz się tak zdarzyło, że wyszedł firmware i już za chwilkę go nie było :)

Lepiej poczekać sobie na wersję pobieralną na PC i żyć bezstresowo ;)

Pozdrawiam,

macek

New member
Bez reklam
tez instalowalem wczoraj narazie zadnych problemow

AS-moze dla mieszkajacych w UK nie ma z tym problemow hehehe

Do góry