Nowy Firmware tuz tuz

azet

Member
Bez reklam
no nie wiem co robić, na pendrive mam usatwione PS3 i dalej katalogi THEME i UPDATE, ale jak podłączam do ps3, system tego nie widzi,tematów nie widzi i nowego oprogramowania 3.15 , to co ja mam zrobić ?

zYxMa

New member
azet napisał:
no nie wiem co robić, na pendrive mam usatwione PS3 i dalej katalogi THEME i UPDATE, ale jak podłączam do ps3, system tego nie widzi,tematów nie widzi i nowego oprogramowania 3.15 , to co ja mam zrobić ?
Nie wiem jak z tematem, ale skoro zrobiłeś katalog na karcie PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP to idź do ustawień i na samej górze jest update przez urządzenie usb i powinno działać. Jeśli nie widzi to może źle się ściągnęło?

Spróbuj też sformatować pamięć i od nowa..

azet

Member
Bez reklam
takie zrobiłem foldery i nie zauważyło, ale podłączyłem kabel i zrobiłem to przez neta, może coś źle się ściągnęło,

azet

Member
Bez reklam
nie wiem co mam na mysli, podłączyłem pendriva , na nim był katalog UPDATE a w nim pliki a i tak nie zobaczył, chociarz miałem wczesniej podobny problem (3.10) ,ale za którymś razem sciągnołem i zobaczył...

ps_user

New member
Bez reklam
Nie zapytałem wprost, ale czy masz sforamtowaną pamięc w systemie FAT32?
Jednak jeżeli wcześniej instalowałeś z PEN'a to powinno chodzić, no chyba że w międzyczasie formatowałeś pamięć na NTFS.

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe kiedy wypuszczą tak roztrąbiony firmware do 3D? Słyszałem o wersji 3.20, 3.4, a nawet 4.0. Są jakieś wiarygodne przecieki?

mataman

New member
Bez reklam
Smiem twierdzić ze nikt na tym forum nie ma takiego tv i jeszcze długo nie będzie miał. Mnie to wogole nie interesuje.

Ogr

New member
Bez reklam
Smiem twierdzić ze nikt na tym forum nie ma takiego tv i jeszcze długo nie będzie miał. Mnie to wogole nie interesuje.

Eeee tam ja ostatnio kupiłem dwa czteropaki Leszka :D gratis były okulary 3D :-o Po wypiciu ósemki bateryjek odpaliłem na x360 gre AVATAR w opcji 3D hahah Niestety po tym widoku zebrało mi się na wymioty i zakończyłem sesje 3D hehehe .Tak powaznie to nie mam pojęcia jak to bedzie wygladało na specjalnym TV ,hm brak mi wyobrażni:-|.

Forest89

Active member
Bez reklam
Mnie tam też specjalnie nie podnieca te całe 3D. To już stara technologia więc dlaczego dopiero przez ostatni rok wszyscy producenci się na nią rzucili? Pewnie pomysłów nie mieli na nic ciekawszego. OLED-ów dopracować nie mogą to wciskają nam durne 3D. ;)

k0val

New member
jak to są te same tv robione pod zwykłą serie ale podkręcili ilość Hz i marketing działa pod logiem nadaje się do odbioru 3D

Carbon_

New member
Bez reklam
Mnie w ogóle nie interesuje 3D w TV uzyskiwane z udziałem okularów. Bardziej podoba mi kierunek z kamerą jak np. w GT5, gdzie ma ona śledzić głowę gracza i dopasowywać obraz do jej ruchów. Czekam również na nowy handheld Nintendo 3DS.

ps_user

New member
Bez reklam
Ciekawe co w przypadku gdy ktoś ma już zainstalowany Linux OS? Osobiście cały czas mam ochotę powalczyć z Fedorą, bo YDL nie "dawał rady" na PS3, a tu wtopa i w nowych FW zubożą zdolności mojego sprzętu do łyknięcia innego OS. Trochę to takie uwstecznienie możliwości.

Równie dobrze M$ mógłby wywalić ze swoich OS wsparcie nagrywarek, bo ludzie przegrywają windę :fool:

Masta_J

Active member
Bez reklam
Zagranie faktycznie lipne, ale Sony już trzęsie portkami żeby nie było możliwości złamania PS3 od tej strony.

Pozdrawiam,

Do góry