Jak lubisz ciepłe brzmienie to Harman-a avr370 też posłuchaj. Marantz też muzykalny może mniej ciepły niż Harman, ale za to nie tak sterylny (chłodny) jak Onkyo 
Też mnie to interesuje, ale ciekawi mnie też czy Baltazar odpisze więcej niż jedno czy dwa zdaniaŻaden z Ampli nie był prosto z Pudełka. Tylko nie rozumiem twojej wypowiedzi trochę Baltazar?
Rozwiń swoją wypowiedź , ja się postarałem to opisać na tyle ile , że tak powiem zostałem dzisiaj oświecony... czyżbyś stwierdzał , że po prostu słaba strona Denona jest wynikiem jego wieku czyli prosto z Kartonu?
Producenci, nie wiem może to kwestia jakiejś umowy, wypuszczając amplituner z fabryki, wycinają bas na wszystkich satkach poniżej 100Hz. Jest z tym trochę zabawy i nie sądzę, by każdy amplituner w sklepie nawet jak dłużej stoi był zdjęty z kagańca
Myślę, że to coś w tym stylu:A myslalem że zjadłem wszystkie rozumy
Możecie mi troche rozjaśnić w głowie?
pozdrawiam myty
Zrobić pełną kalibrację przed odsłuchem i skorzystać z funkcji typu Audyssey Dynamic EQ czy Ypao Volume.Teraz już wiem czego szukam , sprzętu z detalicznością Marantza i basem Onkyo, macie jakieś pomysły???
![]()