Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tez nie jestem jakims wielkim fanem Metalu, lubie od czasu do czasu mocniejsze brzmienia, glosnikom taki podmuch dobrze tez zrobi, chodzi mi raczej o ciekawie przedstawioną historie. Oglada sie jak dobry film. Mysle ze zaciekawi nawet osoby postronne, a o tyle jest to ciekawe, bo zwyczajnie nie ma co juz ogladac. Planete od lat ma ciekawe produkcje, a ta wyjatkowo mi sie podobala, jest tam sporo Metallici, Ossborna i generalnie wszystko sie kreci wokol topowych znanych wykonawcow.
Juz nawet nie o myzyke chodzi, a sposob realizacji (3lata krecili dokument).
Po tych gniotach ktore mi sie ostatnio trafiaja, to mila odmiana.

pantomima

Banned
Zgadzam sie z Toba ,jeszcze bardziej z tym ze naprawde nie ma juz co ogladac jezeli chodzi o platformy i to czego nam dostarczaja .Wszystko jest powtarzane juz do znudzenia , obrzydzenia ehhh

Ja akurat mam taka tendencje ze nie sciagam filmow z internetu - ogladam jedynie to co mi Nc+ zaoferuje + cos co sam na blu-ray nabede z tad tez jeszcze wieksze me ograniczenia... i wieksze prawdopodobienstwo trafienia na kolejnego gniota jakich ost jest pelno .

Dzis o 22 na Hbo Diango - mysle ze warto :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Django to już klasyk, szczególnie scena z Don Jonsonem :)
Jak już jesteśmy przy dokumentach, to znalazłem ciekawy material:
[youtube]nVImL2aNxYk[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kino rosyjskie coraz bardziej się rozkręca pod względem efektów specjalnych.
Na 2014r zaplanowany jest film Viy 3D.Jak myślicie,da radę ?
[youtube]Q31-5hW4F5Q[/youtube]

Savron

Well-known member
Bez reklam
Wow! Mogę spytać , a z czego to ten film rosyjski?:). To jest Rosyjski film:смотреть онлайн ». Jest bardzo dobre kino Rosyjskie, ale.... ten ,to ja wątpię. Chyba że we współprace z Universal i na rosyjskie pieniędzy. Jest tam parę "russkich aktiorów", tylko że film na bank "made in USA". Pozdrawiam.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wow! Mogę spytać , a z czego to ten film rosyjski?:). To jest Rosyjski film:смотреть онлайн ». Jest bardzo dobre kino Rosyjskie, ale.... ten ,to ja wątpię. Chyba że we współprace z Universal i na rosyjskie pieniędzy. Jest tam parę "russkich aktiorów", tylko że film na bank "made in USA". Pozdrawiam.

Miałem na myśli same efekty bo jak wiadomo rosyjskie najlepsze są dramaty.
Co do filmu "Wij" to w produkcji oprócz Rosji udział brały jeszcze Czechy,Niemcy,Ukraina i Wielka Brytania Wij (2014) - Filmweb

Jednak ostatnio oglądany film Stalingrad i Metro z 2013 to produkcje wyłącznie rosyjskie a efekty są niczego sobie...
Сталинград \ Stalingrad 2013 сцена - YouTube
Train Crash Scene in Moscow - YouTube
Jak widać Rosja lubi slow motion i bardzo dobrze bo brakuje mi tego w filmach.
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...IvBRlUCBvbdcsyRwKdtmukg&bvm=bv.58187178,d.d2k

tdx

New member
Bez reklam
A ja wczoraj ze Swoją oglądaliśmy Don Jona :)
Kurde niezły naprawdę... Nie dla księżniczek :D

A dźwięk Jon jak odpala laptopa zza kadru bezbłędny :D

gerus6

Active member
Bez reklam
Polecam "Kamerdyner" jak dla mnie (na razie) najlepszy film 2013r, gniot 2013r to Stalingrad, a mega gniot 2013r to Hobbit cz2 ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na szczęście wszystkie te gremliny, hobbity i inne stworki omijam z daleka i nie będzie mi dane ocenić ;)
Za to zaliczyłam Titanica (po 16 latach), no i nie powiem, film całkiem całkiem, Leonardo świetny.
Don Jon natomiast... no cóż, samo życie ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Lada moment ujrzymy:
"The Wolf of Wall Street"
The Wolf of Wall Street Official Trailer #2 (2013) - Leonardo DiCaprio Movie HD - YouTube
Jedno jest pewne, Martin Scorsese + Leonardo DiCaprio = murowany HIT.
Tematyka genialna: WallStreet, do tego jeden z najlepszych aktorow mlodego pokolenia, bynajmniej dla mnie Leo to nr.1 na liscie.
Oscara powinien juz dostac dawno, chociazby za mistrzowską gre w Aviatorze.
Nie wiem jak Wy, ale jak czekalem na taka mieszanke cala lata.
Nie specjalnie interesuje mnie filmweb, ale trudno pominac ten fragment:
"Bez ceregieli: "Wilk z Wall Street" jest nie tylko najlepszym filmem tego roku, ale i najmocniejszą pozycją w filmografii Scorsese od czasów "Kasyna". Po seansie będziecie przecierać oczy ze zdumienia"
Brokerzy z ferajny - Recenzja filmu Wilk z Wall Street (2013) - Filmweb

Ostatnia edycja:
Do góry