Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubcio,a czemu ta Twoja koleżanka z Reindeer Games ma taką dziwną tę jedynkę (00:15:57) ? ;)
Ciekawe,jak tam sprawują się zęby w Jackie Brown ? ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Pirek. Ty się ze mną w Czerwonego Kapturka i wilka nie baw.
Ja nic nie wiem wróciłem wczoraj. Muszę się zaklimatyzowac. ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Nowe wydanie Jackie Brown prezentuje się nawet szczegółowo,chociaż nie we wszystkich scenach.
Na przykład,gdy De Niro i Jackson na początku filmu oglądają Chicks Who Love Guns,wyglądają niewyraźnie,ale chwilę później są już odpicowani ;)

Gibson Les Paul

Active member
szkoda czasu i oczu..
Bo najnowsza część to zwykły piece of shit a nie Obcy.
Ale ma jedną zaletę.Jeśli komuś nie chce się oglądać poprzednich części ,wystarczy zobaczyć to "dzieło".Bo ten film to tak naprawdę zlepek scen i wątków z wcześniejszych filmów.
Osobiście uwielbiam Obcego. "Wybaczyłem" nawet twórcom sklonowanie Ripley ,ale ta ostatnia część to po prostu badziew najniższych lotów ,obliczony tylko na zarobienie pieniędzy.
No chyba ,że ktoś nie zna Obcego 1-4 .
Ale jeśli nawet tak jest ,to tym bardziej taka osoba nie powinna oglądać tego gniota ,bo może sobie wyrobić mylne pojęcie o tej kultowej już serii. ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Bo najnowsza część to zwykły piece of shit a nie Obcy.
Ale ma jedną zaletę.Jeśli komuś nie chce się oglądać poprzednich części ,wystarczy zobaczyć to "dzieło".Bo ten film to tak naprawdę zlepek scen i wątków z wcześniejszych filmów.
Osobiście uwielbiam Obcego. "Wybaczyłem" nawet twórcom sklonowanie Ripley ,ale ta ostatnia część to po prostu badziew najniższych lotów ,obliczony tylko na zarobienie pieniędzy.
No chyba ,że ktoś nie zna Obcego 1-4 .
Ale jeśli nawet tak jest ,to tym bardziej taka osoba nie powinna oglądać tego gniota ,bo może sobie wyrobić mylne pojęcie o tej kultowej już serii. ;)
Nic dodać nic ująć jak dla mnie. 👍🏻

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie, w tym wypadku zostaniesz rozgrzeszony.
Choć, tak jak pisaliśmy, trójka na pewno bardziej strawna jak dwójka.

Bardziej jestem ciekawy, kto poszedł do kina na "Putina" od Vegety? ; )
Tu już na rozgrzeszenie nie ma co liczyć, ponoć popelina straszna.
Już sam trailer, to jakiś dramat.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
No to na co czekasz?! - ogladaj!. Eggers dowozi jak zawsze.

Ja wczoraj widzialem "Presence" Sodebergha, no i niestety jedyny, budujacy przez cały czas, u mnie, negatyne napiecie, element, to bardzo męczący obiektyw i naturalne swiatlo. Brak jump scare'ow, tylko ten pieprzony ruch i i kat ujecia kamery. Rozumiem że takie było zamierzenie, żeby zrobić to przy pomocy konsumenckiego zestawu (Sony A9iiii+14mm), jak niegdyś przy pomocy Iphone'a, jednak dla mnie było to męczące ćwiczenie.

Do góry