Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)
bubafat Well-known member Bez reklam Poniedziałek o 14:21 #42862 Piramida napisał: A czemu Wy tam tak zaczepiacie Rebekę ? Kliknij aby rozwinąć... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Piramida napisał: A czemu Wy tam tak zaczepiacie Rebekę ? Kliknij aby rozwinąć... Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com
Piramida Well-known member Bez reklam Poniedziałek o 15:58 #42863 Luknie się wieczorem. Diuna: Proroctwo (TV Series 2024– ) ⭐ 7.9 | Action, Adventure, Drama | TV-MA m.imdb.com Ostatnia edycja: Poniedziałek o 16:36
Luknie się wieczorem. Diuna: Proroctwo (TV Series 2024– ) ⭐ 7.9 | Action, Adventure, Drama | TV-MA m.imdb.com
bubafat Well-known member Bez reklam Wtorek o 11:35 #42864 Po Dune Villeneuve'a nawet "wypasiona" produkcja HBO sprawia wrażenie taniego knockoff-a.
G gitarrra Well-known member Bez reklam Wtorek o 13:25 #42866 Piramida napisał: Diuny Villeneuve'a są dla małolatów Kliknij aby rozwinąć... I for mła
Piramida Well-known member Bez reklam Wtorek o 21:47 #42868 gitarrra napisał: I for mła Kliknij aby rozwinąć... Dla mnie też,ale co by nie mówić o nowym serialu,wydaje się być bardziej surowy i mroczny
gitarrra napisał: I for mła Kliknij aby rozwinąć... Dla mnie też,ale co by nie mówić o nowym serialu,wydaje się być bardziej surowy i mroczny
Piramida Well-known member Bez reklam Wczoraj o 10:35 #42870 Ooo,Siedmiu samurajów z HDR i w kolorze Ostatnia edycja: Wczoraj o 11:29
Piramida Well-known member Bez reklam Wczoraj o 22:26 #42873 Chyba Armanig kiedyś polecał 36 Quai des Orfèvres 4K Blu-ray (DigiPack) (France) 36 Quai des Orfèvres 4K Blu-ray Release Date November 20, 2024 (Edition Limitée, 36th Precinct). Blu-ray reviews, news, specs, ratings, screenshots. Cheap Blu-ray movies and deals. www.blu-ray.com
Chyba Armanig kiedyś polecał 36 Quai des Orfèvres 4K Blu-ray (DigiPack) (France) 36 Quai des Orfèvres 4K Blu-ray Release Date November 20, 2024 (Edition Limitée, 36th Precinct). Blu-ray reviews, news, specs, ratings, screenshots. Cheap Blu-ray movies and deals. www.blu-ray.com
armanig Klub HDTV.com.pl VIP Dzisiaj o 05:28 #42874 Zgadza się, o "36" pisałem kilka razy. Jeszcze w czasach, gdzie kino było na wyższym poziomie. Polecam, dziś że świecą takich filmów szukać.
Zgadza się, o "36" pisałem kilka razy. Jeszcze w czasach, gdzie kino było na wyższym poziomie. Polecam, dziś że świecą takich filmów szukać.