Byłem na Twisters,ale z dubbingiem... no i tak średnio wiało![]()
Swoją drogą,przypomina Wam kogoś Ortega ?
View attachment 26222
Skąd wiesz ?Bo wialo pampersami.
PodobnaCoś mi świta
Ni hu hu. A gdzie to już jest?Nawet napisy sa, obejrzymy ; )
Ktoś oglądał "Horizon" (western) z Kevinem Costnerem?
Film trwa 3h i jak dla mnie obowiązkowa pozycja, ale jakoś nie mogę się jeszcze zabrać
Oglądałem, tak jak napisałeś pozycja obowiązkowa.Ktoś oglądał "Horizon" (western) z Kevinem Costnerem?
12/13 sierpnia,ale nie grubasyPs. Co z tym nowym Twisters, chętnie bym przewietrzył skrzynki i wpuścił trochę wiatru do pokoju. Wiadomo kiedy się pojawi?
To raczej wyglada na wersje Zacha Snidera.Remake Ptaków w wizji Bubcia
![]()
File upload & sharing. Send large photos and videos. Online cloud storage.
File upload & sharing. Cloud file storage. Store, Share, Send or Sell your files, photos, videos, music and docs. Free signup.files.fm
Za mało rozwinęli wątek Billa ?Drugi sezon gniota? Bleeeee![]()
Ciekawe.Tymczasem mozesz sobie wygooglowac jej starsze, krotkie jej kawalki ,
https://quetzal_visuais4.artstation.com/
Ciekawe.
Chyba widziałem kiedyś coś podobnego![]()
Pisałeś o nim z 1,5 miesiąca temuWho the fuck is Bill ?
Trudno się zgodzićMoim zdaniem ,gdyby nie mega popularna gra ,na podstawie której zrobiono ten serial , to pies z kulawą nogą nie oglądnąłby tego bzdetu.![]()
Trudno się nie zgodzićSerial jest popularny bo gra jest popularna .I dlatego ludzie to oglądają.
Tym razem miałem na myśli swoje wizjeJasne. Takie morphy to byly kiedy grzebales w pieluchach.Zreszta one tez.
Możesz sprawdzić,czy Twój zawód jest zagrożonyAI już jest najwyrazniej na takim poziomie że kreatywne zawody są w tarapatach. Najbardziej chyba zagotował się ten koleś co wydał 800 mln dolkow na studio, po czym zobaczył co wypluwa pryszczaty nerd z komputera.
A może być "Bubcio" ?Tymczasem uważaj jak nazywasz swoje dzieci.
Łap Szarika na uspokojeniePirek....Ty znowu musisz mnie straszyć jakimiś pokrakami?![]()
![]()