Byłem na Twisters,ale z dubbingiem... no i tak średnio wiało
Swoją drogą,przypomina Wam kogoś Ortega ?
View attachment 26222
Skąd wiesz ?Bo wialo pampersami.
PodobnaCoś mi świta
Ni hu hu. A gdzie to już jest?Nawet napisy sa, obejrzymy ; )
Ktoś oglądał "Horizon" (western) z Kevinem Costnerem?
Film trwa 3h i jak dla mnie obowiązkowa pozycja, ale jakoś nie mogę się jeszcze zabrać
Oglądałem, tak jak napisałeś pozycja obowiązkowa.Ktoś oglądał "Horizon" (western) z Kevinem Costnerem?
12/13 sierpnia,ale nie grubasyPs. Co z tym nowym Twisters, chętnie bym przewietrzył skrzynki i wpuścił trochę wiatru do pokoju. Wiadomo kiedy się pojawi?
To raczej wyglada na wersje Zacha Snidera.Remake Ptaków w wizji Bubcia
File upload & sharing. Send large photos and videos. Online cloud storage.
File upload & sharing. Cloud file storage. Store, Share, Send or Sell your files, photos, videos, music and docs. Free signup.files.fm
Za mało rozwinęli wątek Billa ?Drugi sezon gniota? Bleeeee
Ciekawe.Tymczasem mozesz sobie wygooglowac jej starsze, krotkie jej kawalki ,
https://quetzal_visuais4.artstation.com/
Ciekawe.
Chyba widziałem kiedyś coś podobnego
Pisałeś o nim z 1,5 miesiąca temuWho the fuck is Bill ?
Trudno się zgodzićMoim zdaniem ,gdyby nie mega popularna gra ,na podstawie której zrobiono ten serial , to pies z kulawą nogą nie oglądnąłby tego bzdetu.
Trudno się nie zgodzićSerial jest popularny bo gra jest popularna .I dlatego ludzie to oglądają.
Tym razem miałem na myśli swoje wizjeJasne. Takie morphy to byly kiedy grzebales w pieluchach.Zreszta one tez.
Możesz sprawdzić,czy Twój zawód jest zagrożonyAI już jest najwyrazniej na takim poziomie że kreatywne zawody są w tarapatach. Najbardziej chyba zagotował się ten koleś co wydał 800 mln dolkow na studio, po czym zobaczył co wypluwa pryszczaty nerd z komputera.
A może być "Bubcio" ?Tymczasem uważaj jak nazywasz swoje dzieci.
Łap Szarika na uspokojeniePirek....Ty znowu musisz mnie straszyć jakimiś pokrakami?