Może się wstydziA wuefistka mówiła coś innego.
Scarlett Johansson kisses Leonardo DiCaprio też tak sobieCoś sobie nie poradził z Meganką ; )
Warto obejrzeć, dzieje się..Właśnie chciałem obejrzeć nowy odcinek "Prosta sprawa", a tu widzę, że abonament się skończył ; )
Podobno ma być jeden sezon i koniec."The Boys"
...are back in town.Czyli 4 sezon serialu na który czekałem.The Boys | Serial | 2019
The Boys (2019) - Grupa samozwańczych obrońców sprawiedliwości przeciwstawia się superbohaterom, którzy nadużywają swoich mocy.www.filmweb.pl
I się doczekałem.
Tego ,że w 48 minucie i 50 sekundzie pierwszego odcinka przestałem oglądać.I nie mam zamiaru wracać do filmu.
Ja nic nie mam do nikogo ,ale czy naprawdę wszędzie ,nawet w tak głupawym serialu musi być na siłę pokazywana tak zwana "poprawność polityczna"?I po kiego tak się robi?Żeby ktoś nie poczuł się urażony ,pominięty ?Już serio,bez tego typu "pokazówek" się nie obejdzie?
Dobrze,że ruda ma dystans do siebieJak to czasem człowiekowi niewiele do szczęścia potrzeba
Przeszła przez Pika,ale mam wrażenie,że gorzej radzi sobie ta stronka.(mojej nie wkleisz, więc się nie wysilaj, za dużo cycka widać ; ) )
Też oglądałem, jest dobrze. Jeżeli ma być lepiej to tylko się cieszyć.Oglądałeś 1 odc drugiego sezonu Ród smoka, trzyma poziom pierwszego, a podobno ma być lepiej, więcej, mocniej
DziękiDotrwałem do 30min... z bólem.
Bardziej zasadne wydaje się pytanie
...ale czego?