Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Gdyby ktoś nie miał dostępu do C+, to na YT jest darmowy pierwszy odcinek serialu "Prosta sprawa", polecam sprawdzić. Ja już jestem na 4 i jest dobrze.

Jak ktoś znajdzie linka z kawałkiem pod koniec filmu, niech da znać

Dla mnie fajny serial i to jak zagrał gangstera gościu, którego nigdy bym nie posądził go, że jest w stanie tak dobrze zagrać.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Pakiety są dla nowych, a 11ego się przekonam jak to będzie w rzeczywistości. Na razie tv nie wykrywa apki pod nazwą MAX.
Pobrałem aplikację Max na TV. Mam pakiet premium.
Właśnie sprawdzam, oglądam Grę o Tron.
Jest Dolby Vision I Dolby Atmos.
Dodam, że subskrypcję mam od operatora TV kablowej Multimedia (teraz Vectra).
Uzupełnienie
Jakość UHD jak to mówią doopy nie urywa. Gra o Tron z płyty BD 4K to inna bajka. Ameryki nie odkryłem..., ale dobrze, że jest.
Do dodatkowego pakietu sport nie mam dostępu, trzeba dokupić. Jednak mam info, że w tej chwili nie mam takiej możliwości u mojego operatora.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mam Diunę w 4K,ale przy Tokyo Vice,trzeba połączyć się np. z US.
Widzę,że jest pakiet TVN,no i właśnie oglądam Gesslerową :grin:
Przy kanałach TV i Sport,widnieje info o możliwości ich wykupienia.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale musi się jeszcze dużo nauczyć o pizzy :grin:

Euforia też idzie w 4K przez US,jednak nie mają tam np. nowych Samych swoich.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Uzupełnienie
Jakość UHD jak to mówią doopy nie urywa. Gra o Tron z płyty BD 4K to inna bajka. Ameryki nie odkryłem..., ale dobrze, że jest.
Do dodatkowego pakietu sport nie mam dostępu, trzeba dokupić. Jednak mam info, że w tej chwili nie mam takiej możliwości u mojego operatora.
Ja również pobrałem aplikację bez problemu, też mam 4k o którym mam podobne zdanie jak i Ty, ale jest jak jest...
Wrzucili serial Skazana i jest już pierwszy odc. 4ego sezonu.
Na jesień ostatnisezon serialu Szadź.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Dostałem info na maila od operatora kablówki, że plan premium dostępny w promocji do końca września 2024r. Potem platforma Max w planie standard.

Masterjam

Klub HDTV.com.pl
VIP
Uzupełnienie

Z ciekawości na czym zainstalowana aplikacja ? Na moim Philips oled 706 ( Android TV 11) brak dolby atmos :(

Do góry