No może nie był to najbardziej charyzmatyczny,czarny charakter w historii kina,ale dzięki niemu,zapamiętam tę część trochę dłużejZaliczyłem nowych Szybkich.
świetna rola Aquamena - zresztą skradł cały film.
No może nie był to najbardziej charyzmatyczny,czarny charakter w historii kina,ale dzięki niemu,zapamiętam tę część trochę dłużejZaliczyłem nowych Szybkich.
świetna rola Aquamena - zresztą skradł cały film.
Też oglądałem. Bardzo drastyczny. Wtedy nie zauważyłem, że grał tam Michael Fassbender.Tak, pisałem. Przeżyłem ten film, trudno to wytłumaczyć, szczególnie, że nie pamiętam czy był dobry/zły, bo nie w tych kategoriach go dziś wspominam, ale na pewno na długo zapadł mi w pamięci. Te wydarzenia mnie tam mocno dotknęły ; )
Ktoś obczaił jakąś wtyczke do pobierania z 35mm? Bo JDownloader tego nie grabi
Chyba trzeba by było bawić się z DRM...
????!! Udajesz ,tak?A jak pobierać ?
Nie wiem- nigdy nie kombinowałem pobierania materiałów z oficjalnych/niepirackich wtyczekA jak pobierać ?
Dobry film,ale to wydanie 4K,odświeżali chyba w piwnicyTak, pisałem. Przeżyłem ten film, trudno to wytłumaczyć, szczególnie, że nie pamiętam czy był dobry/zły, bo nie w tych kategoriach go dziś wspominam, ale na pewno na długo zapadł mi w pamięci. Te wydarzenia mnie tam mocno dotknęły ; )
Zawsze można nagrać CAM-a????!! Udajesz ,tak?
Żeby Piramida nie wiedział jak pobierać. I ja muszę w to uwierzyć,tak?,![]()