Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mam grubo ponad 100 takich kolekcjonerskich wydań BR. Zbierało się laaatami.
Właśnie z tymi zdobionymi nakładkami na pudełka, niektóre to takie małe dzieła sztuki. Posrebrzane loga, żłobienia i cuda na kiju - kiedyś wrzucałem, jak jeszcze ludzie korzystali na tym forum z płyt :-D
Wizualnie pikne, ta okładka Avatara to i tak jeszcze cienka, mogli się bardziej postarać ; )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mogę dać Ci znać jak wyjdzie fajniejsza :grin:
Widzę,że w wypożyczalniach mają hybrydy tego nowego Avatarka :wink:

Ooo,znowu Tomek :wink:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Łap na razie trochę dem ;-)

"Mimo że obaj byli niekawestionowanymi gwiazdami kina akcji, Stallone uznał wyższość Schwarzeneggera. Był lepszy. Po prostu znał wszystkie odpowiedzi. Miał ciało. Miał siłę. To był jego charakter (...). Ja ciągle zbierałem łomot, podczas gdy Arnold nigdy nie został poważnie ranny. Mówiłem mu: "Arnold, mógłbyś iść walczyć ze smokiem i wróciłbyś co najwyżej z plastrem"."
Coś w tym jest,bo Sylwek miałby raczej problem z rzucaniem tak budką telefoniczną i gliniarzami ;)
Nie potrafię jednak wybrać lepszego.

donsalieri

Active member
Bez reklam
co to za wynalazek- avatar hybryda DVwebdl? brać czy czekać?
A Wick 4 niestety tak słaby że nie dotrwałem do końca, może przy drinku sprobuje dokończyć :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tych hybryd,to jest sporo rodzai... ale chyba poczekam,aż wyjdzie 5-pack i obejrzę wszystko za jednym razem :grin:
peQTTSw.jpg

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Hemsworth w formie. Rozpierducha na wysokim poziomie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ostatnio wpadł Tyler Rake - 2020.
Jakoś mnie to ominęło, ale Netflix podrzucał i w końcu zaliczyłem.
O dziwo, w kategoriach typowego akcyjniaka - wypadł lepiej jak dobrze.
Przede wszystkim świetny Chris Hemsworth - w końcu się uwolnił od bajkowych Thorów.

Kilka dni póżniej (czyli dziś) widzę - nowość: Tyle Rake 2 (2023) - teraz już wiem dlaczego podrzucał pierwszą część.
Myślę, jak to możliwe. Wiedząc jak się potoczyła akcja w części pierwszej.
No i dobrze, schemat ten sam i chyba jeszcze więcej rozpierduchy.

Przede wszystkim choreografia walk, ujęcia, praca kamery - zwróćcie uwagę na długie ujęcie w pociągu.
Chris podobnie, a raczej przede wszystkim - rośnie nam nowy "król" kina akcji (nowego pokolenia) i zapowiada się dłuższa seria.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Przede wszystkim świetny Chris Hemsworth - w końcu się uwolnił od bajkowych Thorów.
To już koniec Thora ? ;)

zwróćcie uwagę na długie ujęcie w pociągu.
Niezłe to było (21 min. vs 12 min. w jedynce) :

Do góry