To jest tragedia, przecież szkoda na to czasu, oczu i prądu.To już się robi śmieszne.
A gdzieś po za torentami gdzieś ten film będzie dostępny do obejrzenia ?Właśnie też obejrzałem The Covenant. Nie jest to jakieś arcydzieło , ale jak ktoś lubi tego typu filmy pozycja obowiązkowa.
Tak jak napisał kolega wyżej - Jake Gyllenhaal dobrze się sprawdził w roli sierżanta US Army
Tak przy okazji - piękne pokazane góry Afganistanu. Szkoda tego co stało się z tym krajem.
Racja,nie ma takich dużych rekinówTo jest tragedia, przecież szkoda na to czasu, oczu i prądu.
Jeśli ogarniasz Japonię,to i pewnie tu sobie poradziszA gdzieś po za torentami gdzieś ten film będzie dostępny do obejrzenia ?
U mnie na stronie to nawet torrenta ni ma.A gdzieś po za torentami gdzieś ten film będzie dostępny do obejrzenia ?
Idę w przyszłym tygodniu.Ale po obiedzie rodzinny wypad do kina i Strażnicy Galaktyki 3. Powiem tak po raz kolejny jak dla mnie jeden z najlepszych Marvelow, kawał dobrego kina jak zawsze. Uśmiałem się z zaliczam wypad do kina jako bardzo udany