Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No to pięknie,Mat zhakował mi telefon :eek:
Screenshot_20230509_144929_Kodi.png

Szybko jakiś oryginał :grin:
a7he22tw1jxa1.jpg

venom200

Member
W niedzielę miałem nareszcie troszkę czasu więcej niż zawsze. I do południa obejrzałem Fabelmanow, mi się film podobał pomimo iż jestem zwolennikiem filmów z większą dozą akcji.
Ale po obiedzie rodzinny wypad do kina i Strażnicy Galaktyki 3. Powiem tak po raz kolejny jak dla mnie jeden z najlepszych Marvelow, kawał dobrego kina jak zawsze. Uśmiałem się z zaliczam wypad do kina jako bardzo udany

Piramida

Well-known member
Bez reklam

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"The Covenant" (2023) - Guy'a Ritchiego, zaliczony.

Właśnie jestem po seansie.
Nie jest to Ritchie jakiego znamy, ale film jest dobry.
Jake Gyllenhaal również świetnie się sprawdził, zresztą ja w ogóle lubię tego gościa.

Film, jak film. Tablibowie i te klimaty, początek średni, ale potem się rozkręca i jako całość seans uznaje za udany.
Na pewno warto zerknąć.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Właśnie też obejrzałem The Covenant. Nie jest to jakieś arcydzieło , ale jak ktoś lubi tego typu filmy pozycja obowiązkowa.
Tak jak napisał kolega wyżej - Jake Gyllenhaal dobrze się sprawdził w roli sierżanta US Army
Tak przy okazji - piękne pokazane góry Afganistanu. Szkoda tego co stało się z tym krajem.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Skoro tak zachwalacie ten film i występ Jake'a,to chyba też obejrzę ;)
W ogóle zauważyłem,że od jakiegoś czasu,dobrzy aktorzy około 40-stki (włącznie z Hardym) nie otrzymują za dużo bardziej wymagających ról w znanych filmach.

No,ale nigdy nic nie wiadomo i może będzie Oscar... ;)
AP22306784789952.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Właśnie też obejrzałem The Covenant. Nie jest to jakieś arcydzieło , ale jak ktoś lubi tego typu filmy pozycja obowiązkowa.
Tak jak napisał kolega wyżej - Jake Gyllenhaal dobrze się sprawdził w roli sierżanta US Army
Tak przy okazji - piękne pokazane góry Afganistanu. Szkoda tego co stało się z tym krajem.
A gdzieś po za torentami gdzieś ten film będzie dostępny do obejrzenia ?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale po obiedzie rodzinny wypad do kina i Strażnicy Galaktyki 3. Powiem tak po raz kolejny jak dla mnie jeden z najlepszych Marvelow, kawał dobrego kina jak zawsze. Uśmiałem się z zaliczam wypad do kina jako bardzo udany
Idę w przyszłym tygodniu.
Co ciekawe,trzeba spełnić pewne wymogi,aby rezerwacja przeszła dalej... ;)
Polish_20230519_013429894.png

Do góry