Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Top Gun obejrzany.
Świetny film ogółem. Też w środku miałem chwilę zwątpienia, ale końcówka petarda. Szczerze brakuje porządnych filmów, ten pomimo iż jak by nie patrzeć troszkę odgrzewany kotlet. Ale lepszy ten kotlet niż niż niektóre nowe gnioty

Wysłane z mojego LE2123 przy użyciu Tapatalka

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Tego top Guna oglądacie w Atmosie dd+? Nie żal wam?

Właśnie obejrzałem 2 odcinek Dom Smoka.
Kurna jakoś to szybko poszło.... Za szybko.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Przechodziłem obok wypożyczalni i widziałem taki plakat ;)
FaTtogzUEAUip8G

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wieczorkiem będę oglądał, lub jutro, jeśli mamy na myśli to samo :) HDTV już na 2óch smartfonach mi nie chodzi :- )

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe te wykłady z Bubafatem ;)
[youtube]dwflQ5Z0qVo[/youtube]

Niezła obsada,zobaczymy jak ten styl sprawdzi się w praniu...
[youtube]DOnkAEJx8p8[/youtube]

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Przechodziłem obok wypożyczalni i widziałem taki plakat ;)
FaTtogzUEAUip8G

Niestety, prawidlowy (pelny) tytul tego filmu brzmi "Fall Asleep".
Dropping very soon ;)

Ciekawe te wykłady z Bubafatem ;)
[youtube]dwflQ5Z0qVo[/youtube]

Amatorka. takie rzeczy to byly dobre 2 lata temu.

Mam nadzieje. ze V for Vendeta, Children of Men, In Time, Elysium, czy Mr Robot ( Sam Esmail to jest koles, ktorego przebijaja tylko Simpsonowie), przez te 2 lata juz odswierzyles.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Niestety, prawidlowy (pelny) tytul tego filmu brzmi "Fall Asleep".
Dropping very soon ;)

U mnie przez prawie cały czas była akcja,tylko myślałem,że film będzie trwał dłużej niż 5 minut ;)

Amatorka. takie rzeczy to byly dobre 2 lata temu.
Słyszałem już o tym... ale akurat tego wykładu wcześniej nie oglądałem.

[youtube]RBC0JcfulGs[/youtube]

Apropo,fajna miejscówka.
[youtube]ZDVenqLYkCY[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj dwa odcinki na Amazonie ROP i może na razie nie jest to LOTR, ale nam się podobało, jakość też obrazu 4k z HDR jest fajna, dźwiękowo też Amazon kilka innych platform streamingowych "zabija" naprawdę jak się ogląda w kinie domowym byłem bardzo zadowolony z tego co usłyszałem, w tak jak w kilku innych serialach, które na tej platformie oglądałem poprzez KD. Efekty i montaż tego serialu mogą się podobać i ci co lubią tego typu filmy/seriale myślę, że nie będą zawiedzeni. Czekam, na kolejne aż się rozkręci troszkę i będzie więcej wszystkiego co lubię w takich serialach. Muzyka też przyjemna , a w niektórych momentach bardzo mi się podobała, choć nie ma głównego motywu muzycznego, który był w LOTR, czy tez w Hobbicie, ale wiadomo to wszystko działo się na wiele lat wstecz, więc na pewne kompromisy trzeba się zgodzić.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie jeśli chodzi o tv to planuję wymianę za dwa lata, jeszcze muszę wszystkie filmy w 3d obejrzeć, a jest ich ponad 60 :) Ale ten też daje radę, można z 4k i z HDR-u się cieszyć, oczywiście dzisiejsze tv są lepsze, ale chwilkę jeszcze poczekam..

A dzisiaj

OPERACJA “MINCEMEAT” (Operation Mincemeat)
dramat wojenny, 124 min, Canal+ Premium, 21:00

Na fonie już forum nie działa znowu :)

Ostatnia edycja:
Do góry