Już się zaczynałem martwić o Bubafata,a tu proszę
Jest nawet w 4K
Zyje, zyje.
Wlasnie z Albanii wrocilem. Tzn pojechalem do Grecji ale jak przypadkiem znalazlem na bookingu w jedej albanskiej wiosce po drugiej stronie zatoki, hoteliki o wdziecznych nazwach Meta, Melina oraz Piramida ( serio!!), to juz wiedzialem , ze nasi tu byli i bedzie dobry melanz. No i zostalem na troche dluzej niz planowalem.
Kurna. Jakims cudem, wraca sie stamtad dluzej niz z Azji Pd-Wsch. Srajaner zafajdany....
Ja się wynudziłem na Mandaryndalionie więc nie będę podchodziłAndor? Tak, dwa pierwsze odcinki wieje nudą. W trzecim coś zaczyna się dziać. Zobaczymy może się rozkręci.
No i mało coś na razie Gwiezdnych Wojen w tych odcinkach...
No dobra,namówiłeś mnie"Trzy tysiące lat tęsknoty" - zaliczone
Film trudny do zdefiniowania - Trzy tysiące lat tęsknoty - Forum - Filmweb
Trochę bajka, trochę życie. Oglądając uważnie, wchodząc w klimat filmu, można dostrzec drugie dno. Film jest wielowymiarowy, nieoczywisty. Mnie zaskoczył. Spodziewałam się zupełnie czegoś innego, ale...www.filmweb.pl
Aż trudno uwierzyć, że kilkanaście GB pliku może tak wyglądać (4K/HDR)
Film nieoczywisty, dziwny i chyba nie dla każdego, trailer zapowiadał typową bajeczkę z Dżinem na pokładzie (tutaj w roli Idris Alba), a wyszło zupełnie coś innego i dobrze, jakaś odmiana. Wizualnie też dobrze wygląda.
Brakowało chemi między bohaterami, ale seansu nie żałuje.